Glamours daghoroscoop: zondag 27 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Het is echt een uitstekende dag om met je vrienden op te trekken. Nodig ze uit voor een lekkere brunch, deel elkanders avonturen en lasten. Het is een dag om gezamenlijk te cocoonen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je kunt vandaag een heftig gesprek hebben waardoor je ongewoon opgewonden raakt. Als het positief is dan ga je open als een bloem maar als het negatief is sluit je je als een oester.

Boogschutter
22 november tot 21 december

De liefdesplaneet staat in jouw teken en dat maakt je verlangen naar liefde en passie groot. Het stoomt in jou, je kunt je honger naar intense liefde niet langer meer verbergen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Maak er samen met een lief een fijne vrije dag van. Ontdoe je verantwoordelijkheden naar anderen of wat dan ook, ga gewoonweg doen waar jullie zin in hebben. Geef toe aan je verlangens.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt vandaag een bijzondere romantische sfeer creëren waarin je een geliefde wilt verleiden met een mooie erotische show. De liefdesplaneet staat gunstig dus gebruik die kracht!

Vissen
19 februari tot 20 maart

Wie weet word je vanavond aangenaam verrast door een wild idee van een geliefde of ben jij het zelf die iets nieuws en spannends uitbroedt. Het is tijd voor een spannende avond.

Ram
21 maart tot 19 april

Het kan zijn dat je nog stiekeme wensen hebt die je nog nooit geuit hebt. Gebruik je onafhankelijkheid gevoel en laat zien wat jou heimelijke verlangens zijn.

Stier
20 april tot 20 mei

Er gaat iets magisch van jou uit vandaag. Je voelt de begeerlijke blik van je lief of van de mensen op de straat heus wel maar jij wilt deze juist een beetje laten lijden.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je kunt wat naar binnen gericht zijn maar je weet heel goed waar jouw begeertes heengaan. Doe toch je best om die ander jouw verlangens te laten zien zodat ze beantwoord kunnen worden.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je voelt de onderbuik verlangens van je liefje niet direct aan. Je zit teveel in je eigen gedachtewereld. Zorg dat je je gevoelens ook afstemt op degene die jij lief hebt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt wat naar binnen gericht zijn maar je weet heel goed waar jouw verlangens heengaan. Laat deze zien, dit kan ook zonder woorden. En wie weet pakt jouw lief het op.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het is een slome dag, eentje waarop je met een geliefde onder de wol zou moeten blijven liggen. Bingewatchen en elkaar tussendoor lief hebben. Als single kun je vandaag beter op pad zijn.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good