Queer Eye-mannen stelen de show tijdens Lip Sync Battle

Dit is fan-tas-tisch! Ze battelen met én tegen elkaar

De vijf mannen van de Netflix Original-serie Queer Eye nemen het hele podium over met hun optredens tijdens de aftrap van het vijfde seizoen van Lip Sync Battle. Ze kruipen in de huid van Beyoncé, Lady Gaga en Britney Spears. De mannen battelen met én tegen elkaar en ook presentator Chrissy Teigen gaat helemaal los.

Telephone
Queer Eyes’ Jonathan en Karamo trappen af en veranderen in een heuse Lady Gaga en Beyoncé. Ze performen het nummer Telephone. Karamo vertelt dat dit zijn eerste keer op stiletto's is, wat 'm niet is af te zien. Wij doen het 'm niet na:

Britney Bitch
Daarna is het de beurt aan Queer Eye-collega’s Tan, Bobby en Antoni. De drie stelen de show met hun versie van Britneys Work Bitch gehuld in een latex-, circus en stewardpak. En niet te vergeten: de hoge hakken.

Beyoncé
Ja hoor, de mannen van Queer Eye zijn officieel de nieuwe Beyoncé. Met zijn vijven nemen zij het hele podium over met hun Grown Woman-act.

Winnaars
Bij een battle is er uiteraard ook sprake van een winnaar. De winnaars van de Lip Sync Battle zijn… tromgeroffel, Jonathan en Karamo met hun Telephone-act. Stiekem hebben ze natuurlijk allemaal gewonnen.

Breakdown
In de Lip Sync Battle Breakdown bespreken komieks Zainab Johnson en Joel Kim Booster alle ins en outs van alle Queer Eye-optredens.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good