Glamours daghoroscoop: dinsdag 29 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Sky, Atmospheric phenomenon, Black, Atmosphere, Galaxy, Blue, Astronomical object, Night, Darkness, Astronomy,
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij hebt de behoefte om onder de mensen te zijn en met goede gesprekken je horizon te verbreden. Ga met vriendinnen gezellig ergens zitten, neem een glas wijn erbij en bespreek elkaars levenslessen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Er bestaat een goede kans dat iemand probeert om jou vandaag te versieren. Ga niet te ver met je uitdagende gedrag want je roept veel bij de ander op. Wees je ervan bewust naar wie je seint.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jouw liefje heeft een verrassende fantasie maar jij moet deze nog zien te ontrafelen. Vraag naar zijn diepste wensen. Of zoek zelf een spannende date op via Tinder.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Er kan een emotioneel appel op jou gedaan worden en eigenlijk houd jij daar niet zo van. Ga er niet al te analytisch mee om. Een Steenbok is nou eenmaal nuchter.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Jij hebt beweging nodig dus spring op de fiets, ga sporten of maak samen een mooie toer. Kom in contact met je lijf. Je kunt hierdoor de vele gedachten in je hoofd een plaats gaan geven.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Het is een goede dag om met je geliefde een avond voor jullie tweeën te organiseren. Doe de gordijnen dicht en de deur op slot. Zorg ervoor dat je samen kunt versmelten

Ram
21 maart tot 19 april

Ga vandaag niet zitten letten op wat niet klopt maar geniet van de liefdesgevoelens die er op jou af komen. Beredeneer de dingen niet teveel. Jouw kracht is je intuïtie, dus gebruik die.

Stier
20 april tot 20 mei

In de aankomende tijd kunnen er wat spanningen op het liefdesvlak ontstaan. Check bij tijd en wijle of je beiden nog op dezelfde golflengte zit en kom in actie als je merkt dat dit extra aandacht vraagt.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jouw geldingsdrang is niet zo groot deze dag. Het is voor jou meer een tijd om wat naar binnen te gaan en je af te vragen welke richting je op wilt met je liefdesleven, werk en dergelijke.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jouw geldingsdrang is groot. Zorg dat de ander jou niet overruled met je power want je hebt nu duidelijk minder inzicht op de impact die je hebt. Je komt wat feller over deze week.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt vandaag wat aangebrand zijn. Je reageert snel en direct op de prikkels die je krijgt. Zorg dat je je energie niet negatief richt op degene die jij lief hebt, zet het om in iets fijns.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je voelt je wat scherp vandaag. Je pikt alle signalen uit je omgeving op. Je voelt het wanneer iemand naar je kijkt of iets van je wil. Wordt het vooral spannend hierdoor, of eerder een vervelende dag?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good