Glamours daghoroscoop: woensdag 30 januari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Galaxy, Astronomical object, Astronomy, Nebula, Atmosphere, Outer space, Constellation, Universe, Star, Celestial event,
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Het kan zijn dat jouw geliefde vandaag in een emotionele bui is, ga hier dan niet rationeel op in maar neem die gevoelens serieus. Je hebt vandaag veel liefde te geven.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Vandaag kan het even duren voordat je in een goede stemming bent. Maar is het eenmaal zover dan gaan ook alle remmen los want dan voel je je vertrouwd en mag je zijn wie je bent.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij hebt vandaag mensen om je heen nodig. Benader de vrienden waarmee je werkelijk schik kunt hebben. Het brengt jou in de juiste stemming om ongebreideld plezier te maken.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je kunt wat spanningen beleven in de werksfeer. Je voelt dat er krachten zijn die jouw ambities tegen werken. Houd nog even afstand en bekijk in alle rust de zwakheden van hun argumenten.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je voelt je vrolijk en alles zit mee. Op het relationele vlak merk je dat er een goede ontwikkeling bezig is, koester deze. Verspil je energie niet aan onbelangrijke zaken.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Het is een goede dag om met je geliefde een avond voor jullie tweeën te organiseren. Doe de gordijnen dicht en de deur op slot. Zorg ervoor dat je samen kunt versmelten.

Ram
21 maart tot 19 april

Je kunt wat overdonderd worden door de emoties van iemand die je lief hebt. Reageer niet te fel maar toon eerder empathie. Kijk even mee door de ogen van die ander.

Stier
20 april tot 20 mei

Je bent in een vervaarlijke bui. Je krijgt de behoefte om eens flink ruzie te maken om zo te weten waar jij staat. Zorg dat je flexibel blijft in je denken en doen, anders heeft het geen zin en schiet je je doel voorbij.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

De planeten staan tijdelijk niet zo gunstig voor jou. Dus laat vandaag je goede bui niet blussen door een emotionele uiting van iemand die dichtbij je staat. Toon begrip.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Wees voorzichtig met wat je zegt vandaag. Door je felheid kun je sneller in conflicten komen dan je lief is. Zorg dat je niet te emotioneel wordt, je zou de ander pijn kunnen doen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Koop een mooi lingerie-setje waardoor je weet dat jouw geliefde door het lint gaat. Zorg dat het een mooie gepassioneerde voorstelling wordt waarin je je passie in volle glorie kunt uiten.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij wilt graag thuis zijn waar je je eigen gang kunt gaan en samen kunt ontspannen bij een mooie liefdesfilm met een goed glas wijn. Je verlangen naar romantiek en de hunkering naar echte liefde, is groot vandaag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good