Glamours daghoroscoop: vrijdag 1 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Sky, Galaxy, Milky way, Star, Atmosphere, Night, Astronomical object, Space, Cloud, Landscape,
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij kunt je vandaag beklemd voelen. Is iemand gisteren jaloers geworden? Soms moet je jouw dingen alleen kunnen doen, want dat geeft jou de vrijheid om te zijn wie je bent.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Als je een relatie hebt, trek dan een spannend pakje aan en wees de dominante. Deze rol is jou vanavond geheel op het lijf geschreven. Zorg ook voor een safe woord en go Schorpion!

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij bent een beetje stout vandaag en je hebt zin om je collega’s of je vrienden in de maling te nemen. Verras ze met een gek verhaal, story telling hoort echt bij een boogschutter.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Trek eropuit vandaag en ga samen naar een kroegje. Neem lekker te eten en te drinken, laat de verantwoordelijkheden voor wat ze zijn en ga voor de ontspanning. Geef je genotzucht vanavond ruim baan.

Waterman
20 januari tot 18 februari

’t Is dé avond om samen te gaan stappen. Trommel je vriendinnen op, vertel elkaar de laatste nieuwtjes en dans tot het einde van de avond. Ga op volle toeren het weekend in.

Vissen
19 februari tot 20 maart

De dag begint goed voor jou. Laat zien wat je in huis hebt want je kunt op veel vlakken mooie dingen voor elkaar krijgen. Zeker als je er vandaag extra verzorgd uit ziet, zal je indruk maken.

Ram
21 maart tot 19 april

Je kunt je op de één of andere manier wat geremd voelen vandaag. Het kan zo’n dag zijn waarop je ineens even weer met beide benen op de grond staat. Het waait vanzelf over, maak je niet te druk hierom.

Stier
20 april tot 20 mei

Zorg dat je vandaag toekomt aan de basisbehoefte van een Stier en dat is genieten. Zorg voor lekker eten en drinken en een fijne sfeer. Creëer jouw eigen boudoir waarin jouw verlangens tot uiting kunnen komen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Vandaag zou jij ‘t liefst vrij zijn en er tussenuit breken. Je wilt even geen enkele verantwoordelijkheid voelen. Wees voorzichtig hiermee als er mensen zijn die op jou steunen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij hebt zin in een ruige avond waarin je je lusten kunt botvieren. Je wilt alle ergernissen van deze week van je af kunnen schudden. Trek je dansschoenen aan zwier over de dansvloer.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Zorg dat je vanavond met iemand die je lief hebt op pad kunt. Het maakt niet zoveel uit wat je doet, zolang je maar onbevangen en vrij het weekend in kan gaan.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Zet de ijsblokjes voor vannacht maar vast klaar. Jij bent in een ondeugende bui waardoor je zin krijgt om op pad te gaan en je uit te leven. Wie weet is er iemand om een spannende nacht mee door te brengen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good