Glamours daghoroscoop: zaterdag 2 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Sky, Mountainous landforms, Mountain, Night, Atmosphere, Star, Mountain range, Purple, Astronomical object, Cloud,
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je bent in een prima bui vandaag en je verlangt naar een nacht waarin je met een geliefde over alles kunt kletsen, experimenteren… Zorg dus dat je vannacht niet alleen bent.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Om je wat meer ontspannen te voelen in de liefdessfeer, is het goed om hierin vandaag wat afstand te creëren. Zoek het contact met je vriendinnen op, ga op stap en voel je even geheel onafhankelijk.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bent vandaag in een gulle en warme bui en als jouw lief even maar iets teders zegt, smelt jij weg. Je hunkert naar liefdevolle aandacht. Als single is het een dag om erop uit te trekken.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Vandaag zit jij goed in je vel. Je bent vrolijk en ontspannen en wel in voor een gezellige avond samen met je vrienden. Toch, als het even kan, kijk jij vooral uit naar een geliefde die op jou wacht.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Ga feesten vanavond of doe iets compleets verrassends want je bruist van de energie. Voor jou is het belangrijk dat je je ideeënwereld kunt spuien. Breek uit de sleur, wees expressief.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je bent vandaag in een goede stemming en je vindt het spel van flirten en uitdagen wel leuk. Een vis is een echte filmster die de verlangens van de ander goed kan bespelen.

Ram
21 maart tot 19 april

Dit is een dag vol ondernemingen. Je voelt je in de juiste sfeer om met je lief veel plezier te maken en te genieten van elkanders aandacht. De liefde lacht jou toe.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij hebt echte ontspanning nodig. Ga samen als het even kan genieten van de natuur. Laat even alle stress van je afglijden. Geniet van elkanders aanraking en voel dat er meer is dan verantwoordelijkheden.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Trek er vandaag op uit met je vrienden of je liefje. Het is een dag om je vrolijk en ontspannen te voelen, je hebt vandaag voornamelijk ruimte nodig om de dingen te kunnen relativeren.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Laat je fantasieën op de loop gaan en maak een spektakel van deze avond. Maar houd ook rekening met de wensen van je liefje of je vrienden want je voelt hen iets minder goed aan.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Zorg dat je in de middag tijd maakt om leuke dingen te doen. Je zult merken dat de stemming er goed in zit waardoor je samen met een geliefde plezier kunt hebben.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je kunt vandaag wat emotioneel zijn waardoor je verlangt naar goede gesprekken en tederheid. Word niet te snel geïrriteerd als de ander jou niet gelijk aanvoelt, blijf kalm.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good