Glamours daghoroscoop: zondag 3 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Sky, Galaxy, Astronomical object, Atmosphere, Mountainous landforms, Star, Astronomy, Night, Geological phenomenon, Mountain,
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je wilt je onbevangen en vrij voelen. Je hebt de drang om grenzen te verleggen en dieper in het leven te duiken zowel in de liefde als in de seksualiteit. Durf jezelf te ontdekken.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij bent in een emotionele bui en je wilt dat die ander aanvoelt wat jij voelt. Maar dat gaat niet vanzelf vandaag. Het vraag wat aandacht om op dezelfde golflengte te komen als je een goed gesprek wilt voeren.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij bent vandaag wel in voor een spelletje. Je verlangt naar iets waarbij je met een vleugje humor uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen. Jij bepaalt vandaag zelf het speelveld.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Dit wordt een fijne dag. Normaal gesproken laat je je niet zo snel gaan, maar je hebt nu de kans om je geheel te geven en te doen waar jij zin in hebt. Durf vrij te zijn en een onvergetelijke ervaring mee te maken.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Jij kunt, als een echte Waterman, op de praatstoel zitten. Maar jouw geliefde wil misschien iets anders. Zorg dat je vandaag niet alleen in je hoofd zit, maar blijf je ook afstemmen op de gevoelens van de ander.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Ga vandaag gezond beginnen met fruit, yoga of iets anders waardoor je dicht bij jezelf komt. Gebruik deze dag om je hoofd en lijf te reinigen. Ga de diepte in met jezelf.

Ram
21 maart tot 19 april

Je voelt je uitdagend en je hebt zin om iets nieuws te doen. Ga spannende activiteiten oppakken. Toon je ramkracht en bravoure en doe wat veel anderen niet zouden durven.

Stier
20 april tot 20 mei

Je voelt je goed en heerlijk aards. Voor jou hoeft er niet eerst gepraat te worden. Je voelt en ziet wanneer de ander goed in zijn vel zit. Zoals het een Stier betaamt, geldt voor jou nu de taal van het lichaam.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij kunt het gevoel hebben dat je niet begrepen wordt. Wees hoe dan ook liefdevol naar je geliefde. Je bruist van de energie en richt je energie op zaken waar je blij van wordt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Dit kan een zwoele avond worden, je voelt spannende vlinders in de buik en jij wilt vooral je helemaal over geven aan de liefde. Zorg dat je je geliefde thuis of je minnaar in de watten legt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Geef je liefje een fijne massage en breng deze langzaam maar zeker in de juiste stemming om daarna op jouw manier intiem te zijn. Jij staat snel in vuur en vlam vandaag, geniet ervan.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Dit is een dag om samen te luieren. Waaier eerst lekker uit in de natuur, neem de geur van de bomen in je op en geniet van elkaar. Sluit de dag af met samen eten en drinken. Je kunt geheel ontspannen zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good