Noah Centineo regisseert voor het eerst een videoclip

Met in de hoofdrol de prachtige Lily Collins

Suit, White-collar worker, Clothing, Blazer, Formal wear, Hairstyle, Outerwear, Fashion, Tuxedo, Human,
RB/Bauer-GriffinGetty Images

To All The Boys I've Loved Before-acteur Noah Centineo bewijst maar weer dat hij meer dan just a pretty face is. De 22-jarige acteur regisseert de videoclip ‘Save Me Tonight’ van de Russische muzikant Arty en speelt tegelijkertijd een van de hoofdrollen. De andere rol is weggelegd voor actrice Lily Collins.

Save Me Tonight
In de videoclip van ‘Save Me Tonight’ zien we dat Lily net verhuisd is en alles behalve warm wordt ontvangen op haar nieuwe school. De leerlingen treiteren haar en ze voelt zich eenzaam.

Gelukkig is daar Noah, hij introduceert haar aan zijn vriendengroep. Met z'n allen verzinnen ze een manier om de anderen leerlingen terug te pakken die Lily lastigvielen.

Bekijk hier de 'Save Me Tonight'-clip:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Samenwerking
Noah en Arty zijn in real life ook vrienden en bedachten samen het concept voor de videoclip. De acteurs in de clip zijn allemaal gemeenschappelijke vrienden van de twee, onder wie Lily. “Het was een perfect scenario voor vrienden om samen te komen en iets moois te creëren,” vertelt Noah aan Billboard.

“De kans om samen te werken met mijn vrienden was zo leuk. Noah heeft het ongelofelijk goed gedaan,” aldus Arty.

Volgens Lily was het een "ongelooflijk leuke dag."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good