Dit gebeurt er als Lil’ Kleine de baas is

Waar kunnen we solliciteren?

Design, Sitting, Footwear, Table, Shoe, Desk, Furniture,
Jasper Rens van Es

Wat je kan verwachten als Lil’ Kleine de baas is? Dan ziet je werkweek en #officelife er wel anders uit, kunnen we je vertellen.

Als Lil’ Kleine het voor het zeggen heeft, dan…

… begint de werkdag om 12.00 uur

Kleine staat in de avonden namelijk op het podium, dus rolt ergens in de ochtend uit bed, om vervolgens rond 12.00 uur aan zijn dag te beginnen, vertelt hij is het interview met Glamour. Dus mocht hij ooit je baas worden, dan mag je dus lekker uitslapen.

… komt er champagne uit de koffieautomaat

Kleine opent elke show met het spuiten van champagne. Dus we kunnen ons zo voorstellen dat er geen koffie, maar champagne uit het koffieapparaat komt.

…. is het sushi for lunch

Nooit meer bammetjes mee naar je werk. Hoera!

… mag je huisdier mee naar kantoor

Hoe meer vrienden voor Bowgie, hoe beter.

…. krijgt iedereen een dikke eindejaarbonus

Geld moet rollen, met zo’n baas.

…. vlieg je naar Tulum voor het teamuitje

Wie heeft er nu zin in een Wie is de Mol-spel in de Ardennen... Tulum it is!

…. krijgt iedereen met zijn of haar verjaardag een Louis Vuitton-tas cadeau

You get a bag! And you! And you! (We mogen dromen).

… wordt er elk jaar een dik bedrijfsfeest georganiseerd

Met een line-up van jewelste, liters champagne en wodka, vuurwerk, danseressen, kaviaar, noem het maar op. Het feestje van de The Wolf of Wallstreet is er niks bij.

… mag iedereen om 16.00 uur naar huis, als je daar zin in hebt

We hebben het zelf meegemaakt, om 16.00 uur mocht de voltallige redactie de laptop dichtklappen en naar huis. What a great boss.

Lil’ Kleine is de baas van ons kersverse maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good