Uh-oh: ook deze celebrities hebben fouten in hun tatoeages

'No ragrets'

bekendheden-fouten-tattoo
Christopher PolkGetty Images

De wereld is momenteel nogal in de ban van het tattoo-fiasco van Ariana Grande. De zangeres wilde de titel van haar nieuwe hit 7 rings in het Japans op haar hand tatoeëren. In plaats daarvan stond er ‘kleine barbecue’. Maar Ari is niet de enige bekendheid met een tattoo-fout.

Jessie J
Ook J-J-Jessie J heeft een spelfout in haar tattoo staan. De tekst komt uit haar bekende hit ‘Who are You?’ én Jessies moedertaal is Engels. Moet goed gaan, denk je dan. Maar nee, er ging toch iets mis. De zangeres heeft namelijk “Don’t loose who you are in the blur of the stars” met een ‘o’ te veel in loose. Foutje.

David Beckham
David Beckham
wilde - cute als hij is – de naam van zijn vrouw tatoeëren in het Hindi. Je raadt het al, dat ging mis. In de vertaling van zijn tatoeage staat dan ook ‘Vihctoria’ in plaats van 'Victoria'.

Het gaat om de tattoo op zijn linker onderarm.

Rihanna
Rihanna heeft ‘Rebelle Fleur’ in haar nek getatoeëerd. Ze wilde graag de Franse vertaling van Rebel Flower. Grammaticaal gezien klopt er helemaal niks van. In het Frans volgt het bijvoeglijk naamwoord namelijk achter de zelfstandige naamwoorden.

fouten-bekendheden-tattoo
Samir HusseinGetty Images

Hayden Panettiere
Nashville-actrice Hayden Panettiere liet de zin ‘live without regrets’ tatoeëren, maar dan in het Italiaans. Helaas klopt er vrij weinig van de Italiaanse spelling.

bekendheden-tattoo-fouten
Jon KopaloffGetty Images

Ariana
Nog even over de tattoo van Ariana. De zangeres probeerde de fout op te lossen door de juiste Japanse tekens eraan toe te voegen. En ja, je raadt het al: haar nieuwe Japanse tekst klopt wéér niet. Benieuwd wat Ari nu getatoeëerd heeft?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good