Glamours daghoroscoop: maandag 4 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Twijfel niet aan jezelf maar wees daarbij ook niet te hard naar anderen. Zorg dat er een goede balans is tussen deze zaken. Het is een tijd waarin een fijne sfeer van jou om meer inspanning vraagt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Het kan een heftig weekje worden waarin je in jouw liefdesleven geconfronteerd kan worden met veel misverstanden. Zorg dat je de tijd neemt om die ander te begrijpen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Jouw verlangen naar harmonie in de relatiesfeer is sterk op dit moment. Probeer daarom de zaken wat rationeel te benaderen. Het is een tijd om je impulsen wat te beteugelen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het wordt een uitstekende avond om met al de charmes die je in je hebt de ander vannacht te betoveren, op zoek naar het hof van Eden. Zorg dat je alleen bent met je geliefde

Ram
21 maart tot 19 april

Je kunt vandaag wat opvliegend zijn en gevoeliger voor de aandacht van je geliefde, die spanning windt jou op. Maak geen ruzie maar zet je energie om in een opwindende nacht.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

De planeten lachen jou toe dus maak hier gebruik van. Je ziet er goed uit en je weet nu juist ook je gevoelens goed onder woorden te brengen. Zorg voor een fijne date.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Het liefst zou jij er samen met een geliefde nog even op uit gaan, spannende dingen doen. Laat je van je gevoelige kant zien vandaag. Zorg dat je een paar uur tijd hiervoor vrijmaakt.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij houdt niet zo van veranderingen maar als die ander jou weet te laten genieten dan ben je zeer leergierig en sta je open voor alles. Laat je leiden naar het hof van eden.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Als je flirt doe dit dan met gevoel. Laat ook zien wat je bedoelingen zijn voordat je er dingen zomaar spontaan uitflapt. Zorg dat je niet teveel vanuit je ratio handelt.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Het is voor jou een goede tijd om te laten zien wat je grenzen zijn en wat anderen van jou wel mogen verwachten. Je bent nu goed in staat om te laten zien wat jij wilt en waar je voor staat

Waterman
20 januari tot 18 februari

Als Waterman houd je ervan om op een wat provocerende manier te flirten maar vandaag kun je iemand tegenkomen die daar beslist niet van schrikt. In tegendeel. Hoe bevalt jou dit?

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Laat je er niet van weerhouden om het beste van jezelf te tonen. Energiek ben je nu niet maar wel zeer ontvankelijk en verleidelijk. Ook weet je precies hoe je jezelf moet verwoorden


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good