Glamours daghoroscoop: dinsdag 5 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Gadget, Technology, Ipad, Smartphone, Electronic device, Games, Electronics, Cellular network, Communication Device, Portable communications device,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Richt je energie niet alleen op de dingen die je moet doen, zorg dat je tijd overhoudt om met vrienden en geliefde om te gaan. Je kunt wat teveel gericht zijn op één doel.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Het enige wat je niet mee hebt vandaag, is een grote dosis energie. Laat je niet door vervelende types van slag brengen. De sterren staan niet zo gunstig. Blijf dicht bij jezelf.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Het gaat in deze dagen vooral om hoe je je vertrouwen uit naar je geliefde en welke verantwoordelijkheden je op je neemt. Laat je een beetje leiden en dan komt alles goed.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Ben je single, insta of whatsapp dan met iemand die je inspirerend vindt. Sta de klik toe met iemand met wie jij verder kunt gaan dan alleen een praatje. Je hebt de looks!

Ram
21 maart tot 19 april

Sport de spanning uit je lijf. Je zou anders te nerveus en gespannen kunnen zijn en dan ga je teveel in het negatieve denken hangen. Wees je bewust van de felheid waarmee je over kan komen in deze tijd.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Als schorpioen weet jij precies hoe je met je sex-appeal om moet gaan. De anderen zijn vandaag als een speelbal in jouw handen. Jij weet immers alles van verborgen verlangens.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Met jouw opmerkingen kun je vandaag wat kwetsend zijn, niet elk grapje dat jij maakt wordt door de ander begrepen. Als jij los bent, kun je ietwat cynisch over komen.

Stier
20 april tot 20 mei

Je kunt net iets te assertief zijn tijdens het flirten. Laat daarom zien dat het niet puur en alleen fysieke interesse is die je naar de ander uit. Je komt nu dierlijk over.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Mentaal voel jij je scherp en snel maar je vindt het lastig in deze dagen een vertaalslag naar je gevoel te maken. Als het om de liefde gaat, neem dan de tijd om te voelen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Zolang de planeet van liefde gunstig voor jouw teken staat, moet je zorgen dat je daar ten volle van kunt genieten. Laat deze tijd dus niet aan je voorbij gaan, verwoord je verlangens en handel ernaar.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Zorg dat je vandaag met mensen samen bent om wie jij echt geeft, zodat je bij je gevoelens kunt komen en je intimiteiten kunt delen. Het is tijd voor een goed gesprek.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Zorg dat je vandaag mensen uitnodigt waar je vertrouwen in hebt. Iedereen heeft soms wel eens een goede stevige steun in de rug nodig. Jij ook, dus ga vooral niet alleen mokken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good