Lil' Kleine is hoofdredacteur van Glamours maartnummer

Benieuwd naar de sneak peek?

lil-kleine
Marc de Groot

We zijn megatrots op onze gasthoofdredacteur deze maand, of zoals hij zijn tijdelijke baan zelf noemt: 'eind-hoofdredacteur.' Maak kennis met ons maartnummer van de hand van niemand minder dan... Lil' Kleine.

Jorik en co
Voor dit nummer laat Jorik zich fotograferen in zijn favoriete merk, Louis Vuitton, spreekt hij ontwerper van de mannencollectie van LV, Virgil Abloh, showt hij zijn gevoelige kant in een groot interview ("Met mijn rebellie valt het best mee. Ik probeer een goed persoon te zijn"), is hij openhartig over zijn relatie met Jaimie Vaes, deelt hij jeugdfoto's en kiest hij twee vrienden voor de rubrieken 'What a Man' en 'Carrièrelessen.'

Zo vertelt Bas Smit een grappig verhaal over hoe hij Nicolette van Dam heeft versierd ("Ik haalde alles uit de kast") en deelt Nathan Moszkowicz alles over zijn werk als artiestenmanager en geeft hij zijn beste carrière-tips ("Durf op je strepen te staan").

Alvast benieuwd naar een sneak peek? Check glamour.nl voor de volgende artikelen:

 • Hoe hebben Lil'Kleine en Jaimie Vaes elkaar eigenlijk ontmoet?
 • Hoe ziet een werkdag eruit als Jorik de baas is?
 • Hoe is Kleine als coach in The Voice of Holland?
 • Benieuwd hoe Jorik er als jochie van tien uitziet?
 • Meer weten over hond Bowgie?
 • Dit zijn de leukste nummers van Kleine
 • De hotspots van Amsterdam volgens Jorik

  Nieuwe columnist
  Verder in het maartnummer lees je de belangrijkste trends voor het nieuwe modeseizoen, kijk je binnen bij fotograaf en influencer Vivian Hoorn, maak je kennis met onze nieuwste columnist Julia Mekkes, die schrijft over haar leven als vriend van Dave Roelvink en strafadvocaat, leer je hoe je van stress afkomt, hoe je het best kunt sparen én krijg je te weten hoe het is om te swingen.

  Lil’ Kleine is de baas van ons kersverse maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good