Glamours daghoroscoop: donderdag 7 februari

Je kunt je wat onzeker voelen vandaag. Je voelt je kwetsbaar en gevoelig.

Space, Majorelle blue, Crescent, Symbol, Circle, Graphic design, Graphics, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Dit wordt een aangename dag van veel plezier maken en onbevangen zijn. Je zult vanzelf merken wat er dan op je afkomt. Het is een dag om de ondeugende Boogschutter los te laten.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Als je iemand wilt verrassen, bedenk dan in het geheim een plannetje en kom met een mooi cadeau of, als het je geliefde is, met mooie lingerie. Praat niet teveel maar zoek de verstrengeling.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Het gaat in deze dagen vooral om hoe je je vertrouwen uit naar je geliefde en welke verantwoordelijkheden je op je neemt. Laat je een beetje leiden en dan komt alles goed

Maagd
23 augustus tot 22 september

De stemming is geheel omgeslagen, jij voelt je lekker en als het goed is heb je aan kunnen geven wat jouw verlangens zijn. Zorg dat je je vanavond uit kan leven.

Ram
21 maart tot 19 april

Soms moet je het roer even radicaal omgooien. Jij kunt nu een goede massage of sauna gebruiken. Iets wat er voor zorgt dat jouw dadendrang even tot rust komt.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je kunt een spanning ervaren met iemand uit je omgeving. Voordat je reageert is ‘t belangrijk om je af te vragen wat je er werkelijk mee moet. Misschien moet je het van je aflaten glijden.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Het kriebelt in jou. De fysieke drang om iets te doen is groter dan de verplichtingen die je hebt, wees voorzichtig als je verplichtingen hebt. Zorg dat je tijd hebt voor goede seks.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij kan vandaag iemand tegen het lijf lopen die ongekend vrij is in zijn gedrag. Dit prikkelt jou doordat je je uitgedaagd voelt. Maar durf jij ook zekerheden los te laten.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Vandaag ben jij soms zo snel afgeleid, dat iemand die interesse in jou heeft denkt, ‘die ziet mij totaal niet zitten’. Dit kan zonde zijn want je wilt je juist nu geliefd voelen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je kunt je wat onzeker voelen vandaag. Je voelt je kwetsbaar en gevoelig. Laat niet teveel prikkels binnen komen en neem vooral niet de lasten van anderen op jouw schouders. Wees mild naar jezelf

Waterman
20 januari tot 18 februari

Ga met een stel vrienden eropuit, gezellig kletsen, spelletjes doen om zodoende een fijne onbekommerde avond te creëren. Je bent nou eenmaal een gezellig groepsdier.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Dit is een fijne dag waarop mensen open op je reageren en geïnteresseerd in jou zijn. Je hebt, als je bijv. moet solliciteren of je iets anders belangrijks te doen staat, de kans dat de ander belangstellend reageert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good