Glamours daghoroscoop: vrijdag 8 februari

Zorg dat je vanavond bij die mensen bent waar jij echt jezelf kan zijn.

Technology, Gadget, Electronics, Electronic device, Games,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt in de rol komen dat je iemand moet helpen die het moeilijk heeft. Zorg wel dat liefde en vriendschap gescheiden blijven van elkaar. Weet waar je je energie op richt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Soms kun je erg twijfelen aan jezelf door jouw rol in de relatiesfeer. Maak van je hart geen moordkuil dus bespreek je gevoelens uit. Zorg alleen dat je niet te emotioneel wordt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Vandaag heb je even geen boodschap aan wat de anderen van jou vinden, het motto is, ‘compleet vrij zijn’ . Dan word je maar even niet begrepen, je kunt in ieder geval dan doen wat jij wilt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Vandaag is het vriendinnendag, een tijd om te relaxen. Praten over zaken die alleen zij begrijpen met een glas wijn erbij. En wie weet wordt het ook nog een leuke avond om te stappen.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij hebt zin in iets gevaarlijks, je wilt op de rand van wat kan balanceren. Jouw omgeving zou hierdoor behoorlijk verrast kunnen zijn. Je kunt je geliefde even uit het oog verliezen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

In de loop van de avond kan er een moment komen waarop jij jezelf tegenkomt en je af moet vragen wat je nu werkelijk wilt in de liefde. Wees niet bang en toon jouw behoeftes.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je bent in een gevoelige bui en je kunt geneigd zijn om je teveel over te geven aan alles wat jou genot geeft. Doe alles waar je morgen geen spijt van hebt. Gooi je remmen los.

Stier
20 april tot 20 mei

Zorg dat je vandaag onder de mensen bent, ga er op uit en voorkom dat je je afzondert en in je eentje gaat zitten piekeren. Jij hebt het nodig om los te gaan en te feesten.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij houdt van debatteren en dat gaat je vandaag dan ook goed af. Als dit op je werk of in je studie aan de orde is, weet dan dat je scherp en alert bent. Laat je kennis zien.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Vissen hebben het soms nodig om weg te zwemmen in een wereld waarin zij zich fijn en geborgen voelen. Zorg dat je vanavond bij die mensen bent waar jij echt jezelf kan zijn.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je moet vandaag wel zorgen dat het een leuke tijd wordt, als je wilt ben jij het middelpunt van de dag. Het is tenslotte de tijd van jullie verjaardagen. Vier feest en geniet.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Trek er vandaag op uit met een geliefde of een goede vriendin en geniet van het plezier dat je samen hebt. Na een uitbundige avond volgt dan waarschijnlijk een wilde nacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good