Glamours daghoroscoop: zaterdag 9 februari

Note to self vandaag: reageer vooral niet te snel op dingen.

Illustration, Technology, Hand, Gadget,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Kleur vandaag de dag in zoals jij daar echt zin in hebt. Kom toe aan je eigen behoeften. Kortom, kom uit voor je eigen verlangens, richt je pijlen en volg je hart.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je kunt het af en toe heerlijk vinden als die ander jou vertelt wat jij moet doen. Vandaag is zo’n dag dat deze volgzame rol jou enorm aantrekt. Je geniet ervan om als het even kan, niets te doen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Dit kan een week worden waarin je zo af en toe in persoonlijke strijden belandt. Dit kan ontstaan doordat je deze week moeite hebt om flexibel te zijn. Reageer vooral niet te snel op dingen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

De planeet van de liefde, Venus, staat super gunstig voor jou. Het is een tijd om op het liefdesgebied jezelf te vernieuwen. Gooi oude vervelende gewoontes van je af en ontdek.

Ram
21 maart tot 19 april

Zorg dat je in deze tijd niet te scherp bent. Je bruist weliswaar van de energie maar je kunt soms te hard en te fel zijn naar degene om wie je geeft. Blijf zacht en wees geduldig.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Als schorpioen weet jij precies hoe je met je sex-appeal om moet gaan. De anderen zijn vandaag als een speelbal in jouw handen. Jij weet immers alles van verborgen verlangens.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Venus is in jouw dierenriem teken gaan lopen. Jouw uitstraling is vandaag groots. Je komt sensueel en uitbundig over en reken maar dat je hier de aandacht mee vangt.

Stier
20 april tot 20 mei

De planeet van liefde staat gunstig voor jou deze week Als Stier heb je van nature een sensuele uitstraling als je iemand moet veroveren gebruik dan nu deze kracht.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je kunt bijzondere gevoelens koesteren voor iemand in je vriendenkring. Wat is het, liefde of een seksuele spanning die rondom jullie hangt? Kijk uit als je al een relatie hebt.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Het wordt een rustig weekend voor jou. Het is een tijd om te genieten van de mensen die om jou heen zijn. Ga lekker cocoonen met hen en zorg voor een intieme en warme sfeer.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je moet misschien eerst even ontdooien en je gedachten van je afzetten maar in de loop van de avond kom je zeker los. Dan weet je heel goed waar jij je zinnen op wilt gaan zetten.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Soms ben je eenvoudigweg te gevoelig voor wat anderen van jou vinden. Maar laat vandaag je goede bui niet bederven door de regeltjes van een ander. Blijf in jezelf geloven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good