Glamours daghoroscoop: zondag 10 februari

Steenbok, opgelet: er breken voor jou emotionele dagen aan.

Leaf, Illustration, Games,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bent erg gevoelig voor hoe de sfeer is tussen jou en je dierbare. Neem het heft in eigen handen en wakker je vuur weer aan. Creëer de avond zoals jij die het liefste hebben wilt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij voelt een intens verlangen om met jouw/een geliefde samen te smelten. Bevrijd de hartstocht die in jou stuwt en maak contact. Wees vandaag geen week diertje.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

De liefdesplaneet staat niet zo gunstig voor jou en dat maakt dat je sneller conflicten kunt hebben in de liefde. Zorg dat je je energie richt op zaken waar je van ontspannen kunt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jouw driften vragen er vandaag om bevredigd te worden. Je wilt recht door zee en uit je dak kunnen gaan en als het kan het liefst meerdere malen. Vier de liefde in dit weekend.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij voelt je verantwoordelijk voor hoe de dag voor de anderen verloopt maar maak je niet te druk en doe eens iets ongewoons. Laat de ander het initiatief nemen

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Dit is een prima dag om eens goed met iemand die dichtbij je staat bij te praten, zodat je weer weet wat je voor diegene voelt. Gooi alles open zodat er geen geheimen meer zijn.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Er breken voor jou nu drie zeer emotionele dagen aan waarin je of veel betrokkenheid zult beleven of anderen moet laten weten waar jij staat en wat je wilt in de liefde.

Stier
20 april tot 20 mei

Wat jij nodig hebt is goed liefdesspel zodat je je kunt ontladen en weer zacht en open naar de ander kunt wezen. De hunkering naar intensiteit kan groot zijn in deze dagen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij wilt altijd van alles leren en uitproberen en dit is typisch zo’n dag waarop je voor alles in bent. Let wel nog steeds op je grenzen, want daar ben jij niet goed in.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je voelt je niet zozeer krachtig als wel romantisch vandaag. Je hebt meer behoefte aan fijne sferen waarin er ook zonder woorden een goed contact kan zijn met je geliefden.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt vandaag sterk de wens voelen om de zekerheid te krijgen van de ander over wat deze voor jou voelt. Maak jezelf niet te klein en onzeker. Ga in je eigen kracht staan.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij hebt vanavond veel te geven. Wat je alleen maar hoeft te doen, is lief zijn zodat jij je geliefde op een sensationele wijze kunt verleiden. Dat is de kracht van een Weegschaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good