Glamours daghoroscoop: maandag 11 februari

Verlies jezelf niet in onbelangrijke dingen...

Games, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Ga vandaag erop uit naar je werk of studie en wees wie je wilt zijn. Je hebt vuur en passie genoeg om je eigen gang te gaan. Zodoende vind je de mensen die echt bij jou passen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Wellicht moet je vandaag met je geliefde afspreken dat je mild blijft voor elkaar. Dit geldt zeker als je het beiden druk hebt. Creëer tijd voor ontspanning in de avond zodat je niet verhardt naar elkaar.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Zorg dat je je vandaag gefocust met je energie om gaat. Verlies jezelf niet in onbelangrijke dingen. Als je je prettig wilt voelen moet je niet te veel met anderen bezig zijn.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Er stromen warme gevoelens door jou heen. De mensen die op jou leunen kunnen rekenen op jouw onvoorwaardelijke steun. Maar wees ook lief voor jezelf vandaag.

Ram
21 maart tot 19 april

Je kunt wat snel geïrriteerd zijn op je omgeving waardoor je wat minder vriendelijk over komt dan je zelf in de gaten hebt. Probeer niet te direct of te snel ergens op te reageren.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Het kan een dag worden waarin je het liefst de kat uit de boom kijkt. Maar ga niet teveel aan de zijkant staan. Laat de anderen zien, als dat nodig is, wat jouw mening is.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Je moet je over je tegenzin heen zetten maar waarschijnlijk moet je weer werken of aan de studie. Zorg dat je je goede gevoelens vasthoudt en bewaar je vuur voor in de avond.

Stier
20 april tot 20 mei

Je kunt vandaag wat langzaam op gang komen. Je hebt gewoonweg niet zo heel veel zin om weer aan je verplichtingen te beginnen. Zorg dat je iets leuks hebt om naar uit te kijken.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je hebt er zin in vandaag, je hoofd is fris en je kan bergen verzetten. Je hebt voor iedereen een woordje klaar en bent zodoende iemand die de boel goed op weet te fleuren.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij kunt vandaag het gevoel hebben dat je veel alleen moet doen en dat alles niet als vanzelf lukt. Maak je er niet te druk om wat allemaal als iets minder aanvoelt, dit waait weer over.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt vandaag wat nuchter en rationeel naar de wereld om je heen kijken. Wees je er bewust van dat je dan op het gevoelsvlak wat afstand schept naar de mensen om jou heen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Laat je vannacht verleiden door een mooi verhaal, het hoeft niet eens waar te zijn als het maar jouw zinnen prikkelt en uit de sleur haalt die je vandaag heb kunnen voelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good