Glamours daghoroscoop: dinsdag 12 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Gadget, Technology, Ipad, Smartphone, Electronic device, Games, Electronics, Cellular network, Communication Device, Portable communications device,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Dit kan een dag worden waarin je in de sleur van alledag belandt. Doe wat je moet doen en maak voor jezelf plannen om een fantastische avond door te brengen met iemand die je lief hebt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

In je liefdesleven kun je voor bepaalde keuzes komen te staan. Keuzes waarbij het erom gaat of jij flexibel genoeg bent om mede te zorgen dat jullie beiden het naar de zin hebben.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je bent geen wintertype, vandaar dat jij een doel nodig hebt om te kunnen schijnen. Zorg dat je iets doet vandaag waardoor je die energie krijgt waar jij je fijn en weer trots door kunt voelen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Als single is dit een tijd om je charme en liefdesinstincten te gebruiken. Je hebt liefde nodig. Check tinder, kijk om je heen en weet dat je nu in het echt een sensuele uitstraling hebt.

Ram
21 maart tot 19 april

Je irritatie is misschien nog niet uit de lucht. Daarom heb je vandaag iemand nodig die krachtig is, jou bij de hand neemt en onvoorwaardelijk lief heeft. Vermijd woorden, ga voor de daden.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Als je gisteren teveel opgepot hebt dan kan de beroemde streek van een schorpioen tevoorschijn komen. Je geeft dan die ander een te harde steek onder het water. Ben je ergens door geraakt?

Steenbok
22 december tot 19 januari

De liefdesplaneet loopt door jouw teken. Stop niet al jouw energie in plichten en verantwoordelijkheden. Zorg dat je vanavond energie overhoudt om de liefde te gaan vieren.

Stier
20 april tot 20 mei

Voor jou is vandaag vooral belangrijk dat je samen kunt zijn met iemand die jou begrijpt. Als Stier heb je er soms vooral behoefte aan dat de dingen rechtlijnig zijn, om simpelweg met beide benen op de grond te staan.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Dit is een leuke avond om met vrienden spelletjes te doen, vooral spelletjes waarin jij kan laten zien dat je snel en goed kunt denken. De denksport hoort nu eenmaal bij jou.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij kan wat onenigheid hebben met collega’s of mensen waar je dagelijks mee optrekt. Het kan voor beide partijen lastig zijn om de eigen vooroordelen over elkaar los te laten.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Jij hebt behoefte aan een uitdaging. Je wilt ergens in uit kunnen blinken of gewoonweg iets op een geheel andere wijze doen dan men gewend is van jou. Geef je eigenheid de ruimte.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt op het emotionele vlak wat sneller geïrriteerd zijn. Je voelt je sneller aangevallen waardoor je ongewild wat feller uit je woorden kunt komen. Voel je niet schuldig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good