Cupido schiet vaak raak in nieuw programma First Dates Hotel

Inclusief achttien plus beelden in de jacuzzi

first-dates-hotel
First Dates Hotel

Het etentje is gezellig, er lijkt een klik, er wordt in ieder geval over en weer gekletst zonder ongemakkelijke stiltes, maar toch rolt er negen van de tien keer een 'nee' uit als antwoord op de vraag of ze elkaar nog een keer willen zien. En als ze elkaar wel nog eens willen zien, dan moeten we later in de aftiteling lezen dat een tweede date na wat over en weer ge-app uitbleef.

First Dates Hotel
We hebben het inderdaad over First Dates, het programma waar cupido zelden raak schiet. Nu is er een variant daarop - First Dates Hotel - en hoewel we qua concept nog naar de verschillen zoeken - ok, het is een hotel in plaats van een restaurant - lijkt cupido zijn werk een stuk beter te doen. Of de eerste aflevering gaf een vertekend beeld van de rest van het seizoen.

Want wat is het geval? Debby (44) kun je een professionele dater noemen, gezien het aantal afspraakjes dat ze kan afvinken, maar geen enkele keer voelde ze zulke fysieke aantrekkingskracht als bij Henriette (35). Het bleek wederzijds, gelukkig, de date zette zich na het etentje buiten voort onder de sterrenhemel en de volgende dag aan het ontbijt. Wat we bij de aftiteling zagen? Dat ze dagelijks met elkaar appen en niet kunnen wachten elkaar weer te zien.

Roomservice
Dan Tim en Femke, die er al helemaal geen gras over lieten groeien. Femke voelde zich zo comfortabel bij Tim dat ze haar 'mankementje' meteen op tafel gooide: ze kan niet boeren. De emotionele klik was er zeker, bleek tijdens het etentje, maar de fysieke klik bleef ook niet lang uit, zagen we in de jacuzzi. Daar werd een flink staaltje getongd voor de publieke omroep, en daar bleef het niet bij. De twee Brabanders werden de volgende ochtend wakker in hetzelfde bed.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

First Dates Hotel is elke zondag om 20.55 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good