Glamours daghoroscoop: woensdag 13 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt het gevoel hebben dat er vandaag teveel oppervlakkigheid om jou heen is. Alleen heb jij even geen zin in gezellige prietpraat. Sluit je niet helemaal af want dat maakt je arrogant.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Vandaag wordt het druk, druk, druk en dit kan in het echt gebeuren of in je hoofd. Laat je vooral niet gek maken door de anderen om je heen. Vandaag wordt er gecheckt of je nee kunt zeggen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Dit wordt een gezellige dag, je zit op de praatstoel waardoor het je gemakkelijk afgaat om leuke contacten te leggen. Het zal anderen ook niet ontgaan dat jij in een vermakelijke bui bent.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je moet van alles doen, maar je weet precies hoe je de dingen tot een minima kunt beperken zodat je gefocust kunt blijven op de fijne dingen. Want jouw aandacht gaat naar de liefde.

Ram
21 maart tot 19 april

Vandaag staat in het teken van onverwachte en verrassende ontmoetingen. Je kunt de meest uiteenlopende figuren tegen komen. Dit werpt een spannend en ander licht op jouw sociale leven.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij bent in een romantische gevoelige stemming, bereid een heerlijke maaltijd en zet je lief de hele avond in het middelpunt van jouw leven. De liefde maakt jou zacht en ontvankelijk.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je voelt je krachtig en goed en dit slaat over op de mensen in jouw omgeving. Je kunt nu veel goeds bereiken. Neem vandaag de mensen bij de hand, je bent nu een echte leider.

Stier
20 april tot 20 mei

Je kunt het gevoel hebben dat je vandaag veel te veel moet doen. Maak je daar niet te druk om er is altijd wel tijd voor plezier. Probeer te prioriteren en laat, als het kan, de minder leuke zaken even liggen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je hebt een ondeugende uitstraling en vindt het erg leuk om op een speelse manier wat te flirten. Het zou een dag kunnen worden die je lang zal bijblijven als een geweldig tijd.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Dit wordt een druk dagje waarin het lijkt alsof je teveel energie verliest in allerlei kleine doe-dingetjes. Verdrink er niet in. Zorg ook dat je niet teveel mee gaat in de teneur van de anderen.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Een goede dag om oude vrienden op te zoeken en leuke dingen te doen. Ga vooral even onbekommerd je hart uit storten om je weer meer vrij en onbevangen te voelen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Dit is een leuke dag, ga eropuit met je vrienden en ontmoet mensen. Doe wat geks zodat er veel gelachen kan worden. Laat alles even van je afglijden morgen is weer en dag.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good