Glamours daghoroscoop: donderdag 14 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

dag-horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt vandaag gefascineerd raken door iemand die in eerste instantie fragiel en zwak over komt maar dat eigenlijk niet is. Je wilt weten wat diens verborgen krachten zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Als er spanningen zijn dan kan dit een rol gaan spelen op het seksuele vlak. Je bent momenteel zeer gevoelig voor signalen en die als een afwijzing oppakken. Ga niet als een afgewezen kind mokken.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt het gevoel hebben dat je op moet boksen tegen een vooroordeel. Laat de anderen niet tussen jou en je geliefde komen. Blijf vertrouwen op jouw eigen waarheid.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het gaat jou zo voor de wind dat je dit misschien als vanzelfsprekend gaat ervaren, doe dat vooral niet. Koester wat je hebt en weet de fijne dingen veilig te stellen.

Ram
21 maart tot 19 april

Zorg dat je vandaag geen conflict krijgt op je werk. Creëer de mogelijkheid om je hart te kunnen luchten bij je geliefde of een goede vriendin. Is daar geen mogelijkheid toe, zet dan je driften om in sport of liefde.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij bent in een emotionele stemming en dat maakt dat de anderen al gauw hun hart bij jou uit komen storten. Zorg dat je niet teveel leed van de ander op je schouders gaat nemen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Voor jou is de romantiek, mits je in de liefde goed zit, weer helemaal terug. Je voelt een intens en sterk verlangen om samen te smelten met je geliefde zoals die allereerste nacht.

Stier
20 april tot 20 mei

Je weet vandaag precies hoe je je liefje in de juiste emotionele stemming moet brengen. Je bent alert en je weet de gevoelige snaren subtiel te raken. Maak er wat van.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Vandaag moet je op het emotionele vlak meer initiatieven nemen dan je misschien lief is, maar wees gewoon zacht. Blijf niet te afstandelijk in contact met de ander.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Dit kan een leuke dag worden, je maakt gemakkelijk contact en je weet precies onder woorden te brengen wat je voelt. Hierdoor ben je in staat om diep door te dringen tot een ander.

Waterman
20 januari tot 18 februari

De thuissituatie kan vandaag om extra aandacht vragen. Maak er geen groot punt van maar steek je handen uit de mouwen. Zorg dat je de dingen met liefde doet.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt het gevoel hebben dat je teveel moet zorgen vandaag. Probeer niet te rationeel te reageren op emotionele vragen. Anders kom je te koud en te koel over.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good