Glamours daghoroscoop: zaterdag 16 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben?

Illustration, Technology, Hand, Gadget,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Dit belooft een spannende avond te worden waarin jij veel van jouw verlangens je kunt uitleven. Zorg dat het wilde beest in jou de ruimte krijgt en dat je onder gelijkgestemden bent.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Wat belangrijk voor een kreeft is, is dat hij anderen een thuisgevoel kan bezorgen. Nodig daarom hen uit die jij echt belangrijk vindt. Laat het vertroeteldier in jou los en geniet ervan.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Dit is een echte familiedag. Je bent een sentimentele bui en hunkert naar samenzijn. Nodig daarom de mensen uit die je dierbaar zijn en maak er een fijne, ontspannen en vriendelijke avond van.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij hebt vandaag een krachtige sensuele uitstraling. Je kunt deze met veel tact en drama overbrengen op jouw geliefde. Ben je vrijgezel, dan is dit de uitgelezen dag om eens lekker helemaal los te gaan.

Ram
21 maart tot 19 april

Als je een relatie hebt, zouden jullie vanavond zomaar beiden iets anders willen. Wees wat inschikkelijk naar elkaar zodat het desondanks wel gezellig kan worden en je een liefdevolle nacht hebt.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

De planeet van de liefde staat uiterst gunstig voor jou. Jij kunt vannacht de god van de liefde zijn, je bent teder en hard tegelijk, lief en gemeen maar vooral alert op de wensen van je geliefde.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Laat je verwennen en zorg dat jouw geliefde vandaag een heerlijke dag voor jou creëert. Ga heerlijk achterover zitten en geniet ervan. Ben je single, zorg dan voor een bezoekje aan bijvoorbeeld de sauna.

Stier
20 april tot 20 mei

Vandaag bent jij in een pure Stier bui. Je wilt genieten, lekker eten en drinken en lekker tegen iemand aankruipen. Zorg voor speelse wulpse stemming en jij gaat je dan op je best voelen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Vandaag is een dag om lekker te slenteren over straat. Je wilt kijken naar mooie mensen, een beetje flirten en gezellige gesprekjes voeren. Gewoonweg een heerlijk ontspannen dag.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij hebt vandaag veel te geven. Eigenlijk zou je anderen mensen mee moeten laten genieten van jouw goede bui. Nodig vrienden of familie uit en breng hen in ontroering.

Waterman
20 januari tot 18 februari

‘t Is familiedag dus een goede kans dat je naar één van jullie ouders moet. Meestal houd jij niet van verplichtingen maar span je in om er iets leuks van te maken zodat ‘t niet tegenvalt.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Soms moet je voor jezelf opkomen of je dat nu leuk vindt of niet, vandaag kan het een dag worden dat je flink je mannetje moet staan. Ga niet schipperen wees oprecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good