5x de mooiste momenten tussen beste vriendinnen

I'll be there for you

Vriendinnen-lieve-dingen
Arnaldo MagnaniGetty Images

Donderdag was het Valentijnsdag, de dag om de liefde tussen jou en je lover te vieren. Maar dit is niet de enige liefde die ertoe doet. De band tussen jou en je beste vriendin is net zo belangrijk. Tegen haar kun je alles zeggen, ze lacht en huilt met je mee en weet al je (awkward) geheimen. Om deze band te vieren heeft de website Hellogiggles mooie vriendschapsverhalen van hun lezers online geplaatst. *Pakt tissues erbij*

Alexa:
"Mijn vriendin is een van de meest doordachte personen. Wanneer ik thuiskom van een zware dag op werk, kookt ze of brengt ze een glas wijn. Één moment was echt heel speciaal. Mijn vriendin kon niet op mijn verjaardag zijn omdat ze op yogakamp was. Maar toch organiseerde ze een verjaardagsbrunch voor mij, mijn moeder en vriendinnen."

Lindsey:
"Toen ik 22 was, verhuisde ik naar Spanje en ontmoette ik een vrouw op wie ik verliefd werd. Hoewel we uit een zeer conservatieve opvoeding komen, was Kim de eerste persoon aan wie ik het vertelde. Huilend zei ik: 'Ik ben verliefd op haar en ik ben biseksueel'. Haar antwoord: 'Nou, dit was onverwacht, schat. Maar jij bent mijn familie. Ik hou van je wat er ook gebeurt. Altijd. En nu wil ik haar graag ontmoeten. '"

Kelley:
"Het liefste dat mijn beste vriendin ooit voor me heeft gedaan, was me helpen nuchter te worden. Ze wist dat ik worstelde met mijn alcoholverslaving en bood aan me mee te nemen naar een meeting voor vrouwen. Ze was een geweldig rolmodel voor mij. Dit jaar vierden we allebei dat we zes jaar nuchter zijn."

Allison:
"Toen ik ging studeren, ging ik uit huis. Mijn universiteit was heel ver weg van mijn huis. Tijdens mijn studie miste ik thuis soms enorm. Voor mijn 19e verjaardag kocht Becky een klein panini-ijzer voor me. Ze nam me mee naar de supermarkt waar we alle ingrediënten kozen om mijn perfecte panini te maken die ik thuis altijd maakte. Ik weet niet hoe ik op dat moment niet besefte dat ze de beste vriendin ooit zou worden. "

Kate:
"Ze stuurde me cactussen en een lief kaartje tijdens mijn eerste week van mijn nieuwe baan. Ik was nerveus en bang. Ze zei: 'Cactussen zijn allemaal uniek, net als Kate. Je kan dit.' Ik moet huilen als ik er aan terugdenk."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good