Glamours daghoroscoop: zondag 17 februari

Benieuwd wat de sterren jou vandaag gaan brengen?

Leaf, Illustration, Games,
Sandra de Kuiper

Glamour’s astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je hebt een intens verlangen om je grenzen te verleggen. Je wilt je opener en kwetsbaarder kunnen tonen zonder dat je bevreesd bent voor wat de anderen van je vinden.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij wilt een actieve dag waarin je met een geliefde erop uitgaat. Mat elkaar af tijdens het sporten en eindig, als het spannend wordt, met elkaar onder een hete douche.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Heb jij momenteel wat minder puf dan anders, accepteer dat dan. Je doet er het beste aan deze dag lekker lui door te brengen. Eventueel moet jouw liefje maar degene zijn die de initiatieven neemt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Doe het vandaag rustig aan en ga alleen dingen doen die je echt leuk vindt. Je bent niet verplicht om continu wat te doen. Laat je drang even los om altijd te moeten presteren.

Ram
21 maart tot 19 april

Eigenlijk wil jij er vandaag op uit en iets doen waar je energie uit haalt. Wees onafhankelijk en ga doen waar je blij en gelukkig van wordt, want daar heeft iedereen profijt van.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

De familie kan vandaag een belangrijke rol spelen, ga ernaar toe of nodig ze uit en zorg dat je die banden nu verstevigt. Het is altijd fijn om ergens echt bij te horen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Voor jou hoeft al die drukte van de buitenwereld niet vandaag. Je wilt samen met je geliefde zijn en opgaan in elkanders liefde. Even geen verantwoordelijkheden en plichten!

Stier
20 april tot 20 mei

Jij bent in een inschikkelijke bui en voelt de ruimte om iets voor een ander te doen, waar je anders geen trek in hebt. Je bent in deze tijd gewoon wat gevoeliger voor anderen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij hebt het nodig dat iemand naar jou luistert vandaag. Je weet niet precies wat je voelt maar daar kom je in een gesprek langzaamaan achter. Gun jezelf tijd en de dingen vallen vanzelf op hun plek.

Vissen
19 februari tot 20 maart

De planeet van de liefde lacht jou toe. Dit brengt jou in een sensuele bui. Kleed je mooi en verleid jouw geliefde tergend langzaam, maar blijf bepalen wat gebeuren mag en wat niet.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Misschien moet jij vandaag niet proberen om romantisch te zijn, maar gewoonweg eerlijk en oprecht je behoeftes uitspreken naar degene die je lief hebt.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je houdt van fijne sferen en harmonie en daar is waar jij vandaag behoefte aan heb. Zorg dat je je wereldje klein houdt zodat je je echt fijn en veilig kunt gaan voelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good