Het meisje van de afgebrande lok is terug op YouTube, inclusief krultang

Back from the burn

Tori-Locklear-krultang
PanteneYouTube

2013, het jaar van van Blurred Lines, de geboorte van Prince George, de verloving tussen Kim Kardashian en Kanye West én de viral video van Tori Locklear. Om je geheugen even op te frissen: Tori was het 13-jarige meisje dat met een krultang haar lok afbrandde op beeld. En zij is nu, zes jaar later, terug met een nieuwe tutorial.

Laten we beginnen met een flashback naar Tori's eerste viral.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

YouTube
In samenwerking met het merk Pantene maakt Tori een YouTube-video voor een conditioner. Zo te zien heeft de 19-jarige Amerikaanse geen trauma voor het leven, want ze pakt de krultang er weer vrolijk bij.

Spijt
Ondanks de fail, heeft Tori geen spijt van de video: "Als ik mijn haar er niet had afgebrand, was het niet zo'n succes geweest." En een succes was het zeker, de video ging de hele wereld over en Tori betaalde er haar collegegeld van: "Het was een behoorlijk bedrag."

Benieuwd naar de nieuwe video? Bekijk 'm hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good