Glamours daghoroscoop: dinsdag 19 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Gadget, Technology, Ipad, Electronic device, Smartphone, Electronics, Tablet computer, Communication Device, Cellular network, Portable communications device,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je staat met beide benen op de grond. Maar als je je af blijft stemmen op je geliefde en ontvankelijk bent, is er een goede basis gelegd voor een aangename liefdevolle avond.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Het thema zou de aankomende tijd niet moeten zijn ‘wie er gelijk heeft’ maar hoe je samen andermans verschillen kunt zien en waarderen. Dit geldt ook bij sommige vrienden.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je bent weer een beetje met beide benen op de grond gekomen en merkt dat het soms ook hard werken is om een relatie goed te onderhouden. Durf kwetsbaar te zijn.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij bent vandaag niet egoïstisch. Je wilt het je geliefden en vrienden graag naar de zin maken en er hangt een soort ernstige gloed om jou heen. Leg de lat niet te hoog voor jezelf.

Ram
21 maart tot 19 april

Er kunnen nu wat meer spanningen in de relatie ontstaan. Blijf beargumenteren waarom je iets wel of niet goed vindt. Beheers je vurige karakter dat vuur kan spuwen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jouw behoefte aan schoonheid en harmonie kost vaak ook geld. Je hebt een goed oog voor mooie dingen maar houd vandaag je portemonnee in bedwang. Beheers je.


Steenbok
22 december tot 19 januari

De trillingen van de liefde hangen om jou heen en als je je warm en geliefd voelt ben je iemand die graag de ander verzorgt en vertroetelt. Je houdt er nu van om fysiek te zijn.

Stier
20 april tot 20 mei

De liefdesplaneet staat nog steeds gunstig voor jou. Als er een stroeve periode in je liefdesleven is, gebruik dan deze tijd om te kijken of je wel in de juiste liefdesrelatie zit.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Het mooie van deze tijd is dat je geleerd hebt dat ondanks jullie verschillen er een middenweg is die jullie verbond weergeeft. Er komt een balans tussen gevoel en ratio.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je zult merken dat niet alleen je liefdesleven prettiger wordt maar ook de contacten met anderen weer aanzienlijk plezanter lijken te worden. Een relaxt dagje kan dit worden.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je begint je weer meer aantrekkelijk te voelen en je pakt de liefdessignalen nu met meer vertrouwen op. Hoewel je af en toe nog teveel in je hoofd bezig bent, maak je ook weer ruimte in je hart.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Als je meer in je gevoel gaat zitten, zal je merken dat de anderen opener op jou gaan reageren. Deze zachte gevoelens doen jou goed, ze maken je blij en ontspannen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good