Glamours daghoroscoop: woensdag 20 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Moon, Space, Celestial event, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt vandaag een conflict hebben met iemand die te persoonlijk reageert waardoor jij je te direct aangesproken voelt. Ontplof niet maar richt je energie op iets anders.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je voelt je minder geremd en je hebt de behoefte om vandaag jouw verlangens en behoeftes eens lekker uit te leven. Zorg dat je ergens bent waar je je veilig en geborgen voelt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Soms is het goed om met iemand die je vertrouwt je gevoelens te bespreken zodat je deze kunt relativeren en een juiste plek kunt geven. Zeker als je zo gepassioneerd kan zijn.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je kunt het gevoel hebben dat er een bepaalde last van je afgevallen is en dat je weer gemakkelijker in je vel komt te zitten. Zorg dat je jezelf de vrijheid geeft om te genieten.

Ram
21 maart tot 19 april

In tijden waarin je meer moeite moet doen in de relatiesfeer, ontstaat het vermogen om voor elkaar te knokken om zo de liefdesband te verstevigen. Go for it!

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je kunt iets teveel lopen flirten, zelfs waar je liefje bij is. Dit kan voor enige spanningen zorgen, houd het binnen de grenzen. Wees je bewust van jouw seksuele uitstraling.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Je kunt wat emotioneler zijn dan anders en je geniet ervan dat je zonder veel poespas bij elkaar kunt zijn en de warmte voelt van de liefde. Zorg dat je niet alleen bent.

Stier
20 april tot 20 mei

Je voelt je overtuigd van jouw kunnen en je wilt vooral ook de anderen laten zien wat je zoal in je mars hebt op het maatschappelijk vlak. Met jouw charme krijg je nu veel gedaan.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Er gaat een zindering van lust van jou uit. Je komt vandaag sexy maar tegelijkertijd ook innemend over en dat belooft veel aandacht voor jou. Wie is interessant?

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij kunt vandaag wat humeurig zijn en dat betekent dat je een te scherpe tong kunt hebben. Laat je liefje of anderen wel heel. Het goudvisje kan even een haai zijn.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt je wat uitgedaagd voelen door iemand die jouw zwakke plek weet te raken en dat maakt jou ook nieuwsgierig naar die persoon. Is het een vriend of een vijand?

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Als er iemand in de problemen is of het moeilijk heeft, ga er dan nu langs. Je hebt nu het vermogen om die ander echt vooruit te helpen. Maar cijfer jezelf niet geheel weg.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good