Glamours daghoroscoop: donderdag 21 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Illustration, Graphic design, Games, Technology, Space,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Zorg dat je niet te onpersoonlijk blijft. Laat zien wat je voelt zodat je in staat bent om over jullie problemen heen te stappen. Als het goed is, ervaar je daarvoor nu genoeg afstand.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Dit wordt een doedag waardoor je het gevoel kunt krijgen dat je verstrikt raakt in verplichtingen naar anderen. Houd tijd vrij voor je geliefde of anderen die dichtbij jou staan.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt wat naar binnen gericht zijn vandaag en op zoek gaan naar de zin van alles. Raak niet te zeer verstrikt in je persoonlijke belevingen. Zoek een objectief klankbord.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het is tijd om wat leuke ontspannende dingen te gaan doen, de bakens te verzetten en gewoon onbekommerd plezier te maken. Ga er op uit met vriendinnen.

Ram
21 maart tot 19 april

Mogelijk dat een vrouw moeite met je heeft en probeert om je uit te dagen, ‘t Is natuurlijk wel vleiend dat ze dit doet. Denk na voor je reageert. Je hebt het niet nodig.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Soms kun je een meester zijn om de ander het beeld voor te schotelen dat deze perfect is, menigeen zal hier dan ook instinken. Je weet als schorpioen heel goed hoe te manipuleren.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Je kunt vandaag ongekend fel reageren op iemand die wat oude pijnen van vroeger oprakelt. Laat oude gevoelens van jaloezie los. Leef in het nu en zorg dat je het fijn hebt.

Stier
20 april tot 20 mei

Je bent in een ietwat filosofische bui en je voelt de behoefte om samen met je geliefde of vriendinnen jouw toekomstvisie te bespreken. Stippel de weg uit die je wilt gaan bewandelen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Pas op dat je niet teveel mensen het hart op hol jaagt, want jouw liefje zou wel eens heel jaloers kunnen worden op al die blikken die jij de laatste dagen kunt vangen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Soms vertik jij het om je aan te passen en dat is je kracht maar ook je valkuil. Zorg dat je vandaag niet teveel afdwaalt in je hoofd want het wordt niet altijd gewaardeerd.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je hebt jezelf compleet herpakt, je voelt je stabiel, sensueel en emotioneel zeker van jezelf. Vandaag laat jij zien wat je in huis hebt.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Er gaat zo’n aangename sfeer van jou uit dat je bij de anderen veel gedaan kunt krijgen dus probeer je kansen te grijpen. Ga solliciteren of iets anders dat belangrijk is, je komt goed over.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good