Glamours daghoroscoop: vrijdag 22 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Technology, Gadget, Electronics, Electronic device, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij bent toe aan een ontspannen weekend waarin je jezelf even niet hoeft te bewijzen. Je wilt je simpelweg geliefd voelen maar laat de ander vandaag even het voortouw nemen

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Ook vandaag kun je het gevoel hebben dat je weinig aan jezelf toekomt en dat betekent dat jij daar dus zelf tijd voor zult moeten maken. Neem geestelijke rust vandaag!

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Maak wat plannen voor de avond en zorg dat je deze zo inkleurt dat je zeker weet dat jullie beiden toekomen aan het uitspreken van jullie verlangens en verwachtingen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Als je thuis het gevoel hebt dat je met je geliefde in een sleur terecht bent gekomen, dan is het nu tijd om alles te bespreken en de weggestopte gevoelens te uiten.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij verlangt naar de avond om met je lief naar de bioscoop te gaan of anderszins iets te ondernemen als ‘t maar romantisch en intiem is. Stuur de ander subtiel naar de juiste houding.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je voelt je een stuk ongeremder, trek opvallende kleding aan. Je hebt aandacht van de liefde nodig om te weten dat je mooi en seksueel bent. Ga iets leuks doen vanavond.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Laat je niet van de wijs brengen door wat je nu op dit moment niet hebt. Ga vanavond voor dat wat je wel kunt krijgen. Ook in de liefde kun je soms te streng op jezelf en de ander zijn.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij voelt je over het algemeen optimistisch en je gelooft in de dingen waar je nu mee bezig bent. Hierdoor kom je zelfverzekerd over. Een goede tijd om maatschappelijk vooruit te komen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Stel je geliefde gerust en geef hem/haar alle aandacht zodat deze zich zeker en veilig kan voelen als jullie samen over straat gaan of ergens een café of een restaurant instappen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Het devies is ‘doen wat je doen moet’ zodat jij ‘s avonds lekker kunt gaan doen waar je zin in hebt. Stappen en de beest uithangen maar vooral veel lol kunnen beleven.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Het is heerlijk dat je je tevreden voelt met jezelf. Meestal ben jij de strengste op jezelf, maar dit wordt een heerlijke dag. Zorg dat je dit deelt met iemand die je lief hebt.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Verras je liefje met iets wat jullie allang niet meer gedaan hebben en waarvan jij weet dat jouw lief er echt van genieten kan. Het geeft jou zelf ook een goed gevoel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good