Glamours daghoroscoop: zaterdag 23 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Illustration, Hand, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij hebt vandaag een grote verbeeldingskracht die gepaard gaat met het goed aanvoelen van wat jouw geliefde wil. Deze heeft dus mazzel, jij weet wel iets feestelijks te verzinnen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Dit is een goede dag voor een retraite om met je liefje te genieten van jullie relatie. Dus vandaag even niets moeilijks doen behalve plezier maken. Vraag niet te veel, zeker omdat je niet super in je vel zit.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Maak plannen zodat je richting kunt geven aan de verlangens die je hebt. Zodoende word je minder afhankelijk van het lot. Deze week zullen de initiatieven meer van jou af moeten komen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

De liefdesplaneet gaat voor jou zeer gunstig staan en je zult nu kunnen gaan oogsten. Dus bedenk wat je zoal gezaaid hebt de afgelopen tijd, want dat komt er binnenkort aan.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij bent bijna niet uit het lood te slaan. Jij voelt je supergoed en je weet wat je wilt vandaag. Neem anderen mee met jouw energie en zorg dat de dag een avontuur wordt.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

De liefdesmagie stroomt door jou. Een prachtige dag om, als je single bent, opzoek te gaan naar de liefde. Je liefdesintuïtie staat op scherp dus luister goed naar je gevoel.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Er hangt een aangename sfeer rondom jou en dit maakt dat jij en je liefje wat sentimenteel op elkaar kunnen reageren. Het is een fijne dag om de liefde te vieren.

Stier
20 april tot 20 mei

Je kun je wat bandeloos voelen en geneigd zijn om iets stouter te zijn dan anders. Dit kan voor een heel verrassend nachtje zorgen, zorg dat je iemand hebt vannacht.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Hoe vrolijk je ook overkomt, toch kan er wat smet op jouw uitstraling ontstaan doordat je teveel vanuit jezelf gaat. Zorg dat je anderen ook wat ruimte geeft om te praten.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Deze dag hoort in het teken te staan van samenzijn. Kortom tijd voor een wandeling, een sauna of het zwembad en genieten van de goede gesprekken die je kunt voeren.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Niet dat het nu een stuk minder wordt, maar de sociale verplichtingen zetten toch enigszins een rem op jouw vrije dag. Zorg dat je je niet verliest in allerlei sociale verplichtingen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Geniet van wat je nu samen hebt en onthoud dit voor de momenten dat het soms iets moeizamer gaat. Nu is het nog de tijd om te oogsten wat je in de liefde geïnvesteerd hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good