Glamours daghoroscoop: zondag 24 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Leaf, Illustration, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je voelt een sterk verlangen om je grenzen op het emotionele vlak te verschuiven. Wees daar niet bang voor, je hebt gewoon dat recht om geheel open te zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je kunt vandaag wat stil en meer naar binnen gericht zijn. Zodoende kun je de initiatieven beter overlaten aan jouw geliefde of je vrienden. Voel je hier niet bezwaard over.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt vandaag super emotioneel zijn en jouw geliefde willen overspoelen met alle warmte en liefde die in jou huist. Laat jezelf maar gaan. Straal met alle vurige energie die je hebt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Aan de tijd dat de liefdesimpulsen wat moeizaam verliepen, komt nu een eind. Het zal steeds gemakkelijker worden om op één lijn te zitten met hen die je lief hebt of wilt hebben.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij houdt van die donkere avonden waarin je samen al vroeg tegen elkaar kunt aankruipen en je over kunt geven aan het liefdesgenot en lekker kunt namijmeren. Wat let je?

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Het is een mooie dag om er met vrienden of familie een gezellige dag van te maken. Je voelt je mild en je hebt veel te geven. Het is fijn om die anderen het naar de zin te maken.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Je kunt wat ongewoon stil zijn. Je verlangt er dan ook naar dat jouw geliefde en/of vriendinnen jouw geslotenheid doorbreken en je levenslust gevoelens laten ontwaken.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij wilt je vandaag niet verplicht voelen tot wat dan ook. De dag moet gewoon haar eigen spontane verloop kunnen houden. Je wilt geen verplichtingen en alleen maar liefde en lust.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je bent in een gevoelige bui en je verwacht van je geliefden tederheid en zorg. Dit betekent dus even geen oppervlakkig gedoe. Intense, verzorgende aandacht is wat je wilt.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij houdt van het bedenken van fantasie-seksspelletjes en vanavond ben jij hier absoluut een ster in. De verkleedkast kan open. Zorg dat je met iemand bent die jouw rollenspel begrijpt.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Zorg dat je vandaag eens alleen bent met degene van wie je echt houdt. Neem de tijd om eens lekker bij te kletsen en de diepte in te gaan om de verloren tijd in te halen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Er gaat veel liefde en energie van jou uit. Dit heeft een prettig effect op het gemoed van je geliefden, deze kun je nu geheel gelukkig maken. Of het nu geestelijke, emotioneel of fysiek is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good