Netflix maakt romantische komedie van thriller-serie You

All you need is You

You-rom-com
Netflix

De Netflix-serie You is alles behalve een romantische komedie. Toch is het de streamingdienst gelukt om een trailer van de serie in een romantisch jasje te steken. Doei gestalk en creepy scenes, hallo liefdesverhaal.

YouTube
Het verhaal van Joe en Beck echt romantisch maken, wordt moeilijk. Daarom richt Netflix zich op Ethan, de collega van Joe, en Becks klasgenootje Blythe. Ze hebben een neppe trailer gemaakt met de twee lovers als hoofdpersoon. Niks engs meer aan, gewoon een klassiek liefdesverhaal. En stiekem heel erg leuk.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuw seizoen
Toch meer fan van de thriller-versie? Geen zorgen: het tweede seizoen is in aantocht en het belooft weer superspannend te worden. De afleveringen zijn gebaseerd op het boek Hidden Bodies, van dezelfde schrijver als het eerste seizoen You. Wanneer we seizoen twee kunnen bingewatchen, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good