Een gebroken hart? Deze powervrouwen geven de beste tips

Pen en papier in de aanslag

Powervrouwen-gebroken-hart
Unsplash

Een gebroken hart, het overkomt iedereen wel eens. De een heeft drie dagen met vriendinnen nodig om erover heen te komen, de ander wil vijf weken Ben & Jerry's eten en een Bridget Jones-marathon houden. Mocht het je nog een keer overkomen (hopelijk niet), dan helpen deze vier powervrouwen je er doorheen. Pen en papier in de aanslag? Hier komen de tips:

Courtney Hart, make-up artist:
"De enige manier om echt verder te gaan, is om het verdriet toe te laten. Laat het jezelf voelen. Laat het slecht aanvoelen. Wanneer je dat kunt doen, raak je het verlies kwijt en maak je plaats voor nieuwe gevoelens."

Georgia Clark, schrijver van The Bucket List:
"Solo-tijd kan goed zijn, maar blijf wel een onderdeel van de maatschappij. Tijd doorbrengen met vrienden of gewoon met andere mensen relativeert dingen echt en kan voorkomen dat je te ver gaat in zelfmedelijden en verdriet. Ook de genezende kracht van Ben & Jerry's Karamel Sutra Core kan niet worden onderschat."

Anne Zelek, bedrijfsmanager:
"Maak thuis nieuwe herinneringen met mensen van wie je houdt. Nodig een ​​vriendin uit voor pizza en binge-watching, organiseer een etentje of een spelletjesavond en voel de liefde."

Kim Turnbull, directeur
"Ik geef mezelf de tijd om het verlies te voelen en te verwerken. Ik luister naar positieve vrouwelijke break-upnummers. Destiny's Child's 'Survivor' is een go-to. Ik ga rennen en laat mezelf op elk moment huilen. Ik vertel mijn vrienden en vertrouwde collega's hoe het zit en vraag om ondersteuning. Na een tijdje draag ik lippenstift en een mooie outfit en ga ik de wereld weer in! Maar ik haast me niet , ik vertrouw het proces."

Bron: Elite Daily


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good