Glamours daghoroscoop: donderdag 28 februari

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij wilt vooruit gaan, problemen oplossen en doorlopen, maar daarmee kun je de emoties van de ander uit het oog verliezen. Temper je ongeduld en luister naar die ander.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Verwen jezelf vandaag met iets leuks, maak er een soort feestdag van voor jezelf. Je hebt tenslotte ook wel eens een wat mindere periode. Voel je hier vooral niet schuldig over.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Laat jouw energie niet verloren gaan. Je beschikt nu over de kracht om zowel op je werk als thuis veel power te tonen. Vermorzel de anderen niet met jouw gedrevenheid.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Deze dag werkt voor jou als een soort break. Zorg dat je leuke dingen doet, je over geeft aan plezier en genot en denk vooral niet teveel na. Laat je bevrijden door de liefde.

Ram
21 maart tot 19 april

Zorg dat je je vandaag niet laat verleiden tot een te emotionele reactie op iets van een ander. Je zou zo uit je slof kunnen schieten. Zet je energie om in iets goeds.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Doe het rustig aan en focus je aandacht op de dingen die echt belangrijk zijn. Op die manier houd je vanavond ook nog energie over om gezellig te bingewatchen of iets dergelijks.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je weet precies wat je wilt en jouw plannen zijn helder en duidelijk voor jou. Maar bedenk dat niet iedereen zo in structuren kan denken. Dat is de kracht van Steenbok.

Stier
20 april tot 20 me

Je kunt wat gemopper om je heen horen omdat jij teveel uit gaat van wat jijzelf wilt. Weet dat je stellig en vasthoudend over kan komen. Zorg daarom ook dat je tactvol blijft.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Sommigen zullen vinden dat je wat te emotioneel bent en te zweverig vandaag. Maar laat je gevoel niet wegnemen door de harde realiteit. Blijf genieten van al het goed.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Voor jou is het soms gewoon goed om fysiek bezig te zijn en even niet na te denken of emotioneel te zijn. Probeer iets te doen waardoor je vaste grond onder je voeten ervaart.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Dit wordt een druk dagje maar dat kan jij mentaal gemakkelijk aan. Je bent bijzonder alert en vlot in je wijze van communiceren. Je weet de ander prima mee te nemen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij hebt het voordeel, door de uitstraling die je nu hebt, dat anderen graag iets voor jou doen. Het is een gunstige tijd om dingen op te zetten waar je je voordeel mee kunt doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good