Glamours daghoroscoop: vrijdag 1 maart

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Neem je voor om vandaag extra lief te zijn voor je geliefde. Want dit werkt tenslotte ook voor jou goed uit. Plan de avond zo dat er geen onnodige gasten zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Houd er rekening mee dat je energie-level nog steeds niet honderd procent is, dus verdeel je krachten op de juiste wijze. Doe je plichten en zorg voor een vette avond.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Neem je liefje mee uit naar de film en daarna de dansvloer. Neem de blikken in je op hoe trots je geliefde op jou is en geniet van de wederzijdse passie. Zorg dat je de “schwung” erin houdt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Gooi de stress van je af en dans, drink en feest. Breng jezelf in de stemming om een mooie liefdesnacht te ervaren. Vandaag gewoon even geen plichten en verantwoordelijkheden.

Ram
21 maart tot 19 april

Soms moet jij de spanningen van de week alleen kunnen afreageren. Sporten is sowieso iets wat bij een Ram hoort en zeker in deze tijd is dat voor jou erg gezond.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Zorg dat je een beetje op jezelf let. Je bent snel in voor allerlei nieuwe uitdagingen maar dat moet je fysiek wel bij kunnen houden. Juist op dat vlak heb je nu niet veel reserves.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Jij wilt vandaag lust en je lijf hunkert naar aandacht. Even geen praatjes maar je verstrengeld voelen in de poel van liefde. Droom er niet over, maar zet je verlangen om in daden.

Stier
20 april tot 20 me

Het is weekend! Laat je verwennen en geniet van de aandacht die je krijgt. Dat is gewoonweg goed voor je ego en uiteraard voor je zelfvertrouwen. Word mild en zachter.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Trek je mooiste kleren aan en ga samen op stap. Geniet met volle teugen van de aandacht die je krijgt. Laat de wereld van je afglijden en stort je in een liefdevolle nacht.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Laat je vandaag verwennen door je geliefde middels een massage of anderszins. Ga om met iemand die jou energie kan geven en je blij maakt. Trek je niet terug in je vissenkom.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Je bent in een vrolijke bui dus neem je liefje mee op sleeptouw en laat deze zien wat jij mooi en interessant vindt. Maak er een mooie plezierige date van.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Dit kan een fantastische dag worden waarin het thema genieten bovenaan je lijstje staat. Het maakt niet uit of dit een fysiek of andersoortig genot betekent, jij hunkert naar liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good