Glamours daghoroscoop: zaterdag 2 maart

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Technology, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Houd de wereld klein vandaag en trek op met mensen die jou mogen en begrijpen, zodat je jezelf echt kunt uiten. Vandaag mag jij het eens rustig aan doen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je barst vandaag van de ideeën en je hebt weinig moeite om het initiatief te nemen. Maak er een ondeugende en spannende dag van en geniet van het leven.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Trek je mooiste kleren aan en ga samen eropuit. Maak er een zwoele avond en leef je Leeuwenpassie uit, laat je aanbidden en geniet hier 100% van.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Misschien begint de dag wat zwaar en moet je sociale bezoekjes afleggen waar je niet op zit te wachten, aanvaard het gewoon. Zorg dat de avond voor jou is.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij bent behoorlijk actief en wat dat betreft zul jij vannacht eerder willen feesten en beesten, dan het gewoon rustig aan te doen. Zorg dat je morgen uit kan slapen.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Niet lullen maar doen, is vandaag het advies. Zorg dat je van elkaar geniet en heb dan juist daarna het goede gesprek. In deze volgorde lukt het jou het beste om je helemaal open te stellen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je bent weer in staat om je te ontspannen en alles los te laten wat je moet. Geniet hiervan en haal je geen plichten op je schouders. Doe gewoon even niets.

Stier
20 april tot 20 me

Je zou nu eigenlijk moeten kunnen gaan zwemmen samen, in een jacuzzi bubbels langs je lijf, een hand die je stiekem streelt… puur genieten zoals een Stier dat kan.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Het is vandaag tijd voor actie dus ga er op uit hardlopen, boogschieten. Doe iets wat spannend en uitdagend is, het helpt je om te ontladen en het geeft ruimte in je hoofd.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Houd het simpel vandaag. Creëer, zoals alleen jij dat kan, een prettige sfeer in huis. Kook een lekkere maaltijd & ontspan samen met je geliefde bij een goede film.

Waterman

20 januari tot 18 februari

De Planeet van de liefde is jouw teken in gelopen. Zorg dat je de energie gebruikt om je liefde en sociaal leven te verfraaien. Maak je leven en die van de ander liefdevoller.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Het kan bijna niet anders dan dat jij je heel goed zult voelen. Je bent nu zelf de god van de liefde dus bemin en laat je beminnen. Welke liefdes god wil je zijn? Venus of Bacchus?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good