Glamours daghoroscoop: maandag 4 maart

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt vandaag met jouw geliefde een geweldig gesprek hebben. Hierin kunnen alle emotionele verlangens besproken worden. Grijp deze gelegenheid aan en toon je ware gevoelens.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je kunt vandaag een heftig gesprek hebben waardoor je ongewoon opgewonden bent. Zet deze energie om in iets waar je blij van wordt en deel dat met je liefje.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Jij voelt je prima vandaag. Je straalt en je hebt je trots weer hervonden, je weet dit omdat je je bewust bent van je uitstraling. Je kunt vandaag de boel enthousiasmeren.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Het is voor jou Maagd een wat mindere tijd en er kunnen wat kleine wrijvingen zijn tussen jou en je naaste omgeving. Je voelt je soms iets te snel aangevallen. Wees je bewust van jouw gevoeligheid.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij kan getriggerd worden door iemand met een uitdagende uitstraling. Moe of niet moe, vanavond wil jij je lusten kwijt. Weet wel met wie je in zee gaat.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Ook al is het niet altijd het fijnste begin, als jij je hart gelucht hebt en al pratende die ander weer voelt, dan kom jij weer los. Een goed begin van de nieuwe week.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Jij kunt vandaag je verlangen niet bedwingen. En dat betekent dat je voor jouw doen ongekend direct zult zijn in het uiten van jouw wensen. Laat je partner wel heel.

Stier
20 april tot 20 mei

Mars de planeet van drift en energie staat in jouw teken en dat geeft jou spirit en moed. Als er ergens voor gevochten moet worden dan is dit een uitstekende tijd.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je start de week met een goed gemoed, je voelt je fijn en zachtmoedig. Als het goed is heeft de liefde je in balans gebracht waardoor je rustig en vriendelijk overkomt.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Geef je over aan het ritme van de dag. Je hebt geen behoefte om op de voorgrond te staan. Zet je in voor de plichten die je hebt en spaar de goede gevoelens voor thuis.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Jij voelt je prima en je kunt zelfs wat zweverig zijn, ofwel van jezelf of door iets anders. Dat maakt jou vandaag wat teder en emotioneel. Dit roept ook wat op bij anderen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt vandaag behoorlijk assertief zijn. Dit kan maken dat jouw geliefde behoorlijk onder de indruk raakt van jouw wensen. Je bent zo in balans dat je alles zegt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good