Glamours daghoroscoop: dinsdag 5 maart

Laat je niet leegzuigen door te veel met problemen van anderen bezig te zijn

glamour-daghoroscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

De boog kan niet altijd gespannen staan en vandaag is het een soort doe-dag waarop weinig tijd is voor de liefde. Haal een goed gevoel uit wat je geeft, wees tevreden met wat er is.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Eigenlijk wil jij totaal niets doen en gewoon lekker luieren. Maar er is weinig kans dat dit je gaat lukken want de plichten staan te wachten op jou. Gewoon even op de automatische piloot.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Wat jou betreft is het vanavond snel boodschappen doen, terug in bed om er nooit meer uit te komen, Eat, sleep, make love, and repeat. Lang leve de lusten.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Zorg dat je je drang om de dingen goed te doen een beetje relativeert. Zeker als jij minder goed in je vel zit, is het slim om de lat niet te hoog te leggen en te accepteren dat er niets is wat alom perfect is.

Ram
21 maart tot 19 april

Doe het vandaag wat kalm aan en laat wat energie over voor de avond om het gezellig te hebben met vriendinnen. Maak samen plannen om een weekend er tussenuit te gaan.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Zorg dat je vandaag dicht bij jezelf blijft en houd je goede energie vast. Laat je niet leegzuigen door te veel met problemen van anderen bezig te zijn.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Vandaag zit jij prima in je vel. Je weet dat je wat minder scherp hoeft te zijn waardoor je juist nu bijzonder veel voor elkaar kunt krijgen. Doe dingen waar je beter van wordt.

Stier
20 april tot 20 mei

Je rondwentelen als een varkentje in een weelde van lust, dat is hoe jouw stemming is. Je hebt liefde nodig maar zorg ook dat je tactvol bent. Je kunt ongewild wat cru overkomen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Er kan iemand vandaag ongekend fel op jou reageren en misschien komt dit wel doordat je even geen oog hebt voor de anderen. Je zit vooral even lekker in jouw eigen bubbel.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Ga vandaag met familie of vrienden iets leuks doen, iets waar je positieve energie van krijgt zodat je je accu weer kunt opladen. Je hebt zorg en liefde nodig.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Geef toe aan je behoefte om wat lui te zijn. Geniet van de vrijheid die je voelt en laat de boel gewoon even de boel. En moet je toch werken, zorg dan voor gezelligheid.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Eigenlijk zit jou erg weinig in de weg en dat kan je wat laks maken. Zorg dat je je zaken goed blijft regelen. Je houdt er niet zo van om bezig te zijn met vervelende dingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good