Glamours daghoroscoop: zondag 3 maart

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij bent in een gezellige bui vandaag. En als er geen moeilijke dingen besproken hoeven te worden, dan sta jij in voor een geweldige dag vol met avonturen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij hebt behoefte aan contact, aan mensen om je heen. Je kunt vandaag genieten van eten, drinken, bijkletsen maar bovenal moet het leuk en ontspannen zijn, zodat je lekker kan verzorgen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Natuurlijk kun je al de charme en liefde niet alleen voor jezelf gebruiken. Laat ook aan je familie en vrienden zien dat jij om hen geeft. Als het goed is, ben je weer opgeladen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij kunt wat emotioneel zijn terwijl je daar eigenlijk niet zo’n zin in hebt. Je wilt juist puur genot voelen. Toon wat zich in jou afspeelt zodat je geliefde erop kan reageren.

Ram

21 maart tot 19 april

Maak er een familiedag van en nodig die mensen uit die je dierbaar zijn en verwen hen met jouw warmte. Met jouw positieve energie weet je het leuk te maken voor de ander.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Zorg dat je deze dag met een kleine groep mensen doorbrengt waar je goed mee kunt kletsen en met wie het ook nog gezellig is. Houd lastige mensen uit je buurt.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Vandaag wordt het een typische familie- of vriendendag. Je kunt onverwachts bezoek krijgen wat nog leuk en spannend is. Hierdoor kunnen herinneringen van uit je vroege jeugd terug komen.

Stier
20 april tot 20 me

Jij kunt nu bijzonder actief zijn in je seksleven. Zorg dat je je helemaal uit kunt leven zonder schaamte of wat dan ook. Maar heb ook aandacht voor de behoefte van jouw geliefde.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Dit kan een mooie nacht worden. Je bent zacht en inlevend maar tegelijkertijd kun je je denken uitzetten en je over geven aan het spel van de liefde.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Je voelt je vrij en je hebt zin om hierin te verdrinken, niets is te gek voor jou vandaag maar zorg wel dat je ervan geniet. Maakt het ook gezellig voor jezelf.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Dit wordt een relaxed dagje voor jou. Je kunt lekker luimeren en ontspannen, de natuur in en vooral niet moeilijk doen. Rust uit en laad je op voor een romantische vanavond.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Ondanks jouw droomwereld zijn er ook nog familie en vrienden die van alles willen, maak ook tijd voor hen vrij. Als je nu verliefd bent, zie je niets meer om je heen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good