Glamours daghoroscoop: woensdag 6 maart

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Moon, Celestial event, Space, Astronomical object,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Breng met iemand die je graag beter wil leren kennen een rustig avondje door. Maak ruimte voor een intieme setting zodat je diepgang vindt in jullie gesprekken.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Ga yoga doen of iets anders waarbij je goed kunt ontspannen. Creëer de innerlijke rust waar jij naar verlangt om alles op een rijtje te kunnen zetten. Zorg even alleen voor jezelf.


Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt vandaag wat geïrriteerd zijn waardoor je sneller ruzie krijgt met iemand van het andere geslacht. Zorg dat je niet alleen bent, je bent waarschijnlijk niet zo genuanceerd bezig.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Maak alvast leuke afspraakjes voor het weekend of verras je lief met een date. Regel in elk geval dat degene die jij in het vizier hebt dichtbij is. Daarmee kun je je kans op intimiteit behoorlijk vergroten.

Ram
21 maart tot 19 april

Ga met een bijzonder iemand een wandeling maken en bewonder de schoonheid om je heen. Dit kan heel relativerend werken en helpt je te relaxen en dichterbij elkaar te komen.


Schorpioen
23 oktober tot 21 november

De planeet van de liefde staat een beetje lastig voor jouw teken. Bij spanningen ben jij geneigd om te weinig van je te laten zien. Doe dat niet. Zeg wat er op je hart drukt.Steenbok
22 december tot 19 januari

Er kan vandaag een groot seksueel verlangen in jou opsteken. Zorg dat je geliefde het begrijpt.


Stier
20 april tot 20 mei

Je kunt het gevoel hebben dat er een soort last van je afgevallen is waardoor je je speelser en ontvankelijker voelt in de liefde. Richt je energie op dingen waar je blij van wordt.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij bent speels en ondeugend en je hebt er zin in om je uitdagend te gedragen. Probeer wel te voorkomen dat je jaloezie bij anderen oproept met jouw onbekommerdheid.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Voor jou is het belangrijk dat je een goed gesprek met je geliefde kunt voeren waarin je merkt dat het emotioneel klikt en jij ontspannen bent en zodoende openstaat voor een fijne nacht.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je voelt dat er ergens een last van je afgevallen is. Je dacht dat je het even niet in je had, maar je bent nu de stroop voor de vliegen. Zorg dat je er leuk uitziet en geniet ervan.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je bent in een gevoelige bui en hebt sterk de behoefte om samen te zijn met een intieme vriend(in) met wie je je belevenissen totaal kunt delen. Even sparren of alles wel klopt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good