Disneyland Parijs is op zoek naar prinsessen en je kunt je aanmelden

Sprookjes bestaan

Disneyland-parijs-prinsessen
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Dromen kunnen werkelijkheid worden. Disneyland Parijs is op zoek naar nieuwe prinsessen, prinsen en andere figuren. De audities worden op 6 april in Amsterdam gehouden.

Vacature
Er zijn in totaal 50 fulltime en parttime banen te vergeven, zo staat vermeld in de vacature. Auditanten moeten zonder make-up en met danskleding naar de casting komen. Ook mag je geen hakken, gympen of schoenen met een zwarte zool dragen.

Eisen
De rol is niet voor iedereen weggelegd. Je moet tussen 137 en 196 centimeter lang zijn, Frans of Engels spreken en kunnen dansen. Alle Assepoester, Belle, Sneeuwwitje en de rest van de prinsessen hebben en lengte tussen de 164 en 174 centimeter. Als je groter of kleiner bent, kom je in aanmerking voor een andere rol. Tinker Bell, is that you?

Oefenen
Schuilt er nou een echt Disneyfiguur in jou, ga dan vooral langs. Het is een open auditie, aanmelden is dus niet nodig. Tipje van ons: begin alvast met het oefenen van je prinsessen lach en sierlijke zwaai.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good