Glamours daghoroscoop: maandag 11 maart

Wat brengen de sterren jou vandaag?

Games, Gesture,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bezit een hoop vuur en energie, let hierop! Jouw opmerkingen kunnen vandaag wat kwetsend zijn, niet elk grapje dat jij maakt wordt door de ander begrepen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij houdt ervan om op een wat emotionele provocerende manier te flirten, maar vandaag kun je iemand tegenkomen die daar beslist niet van schrikt. Wees dus gewaarschuwd.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Langzaam maar zeker begint er een warm gevoel door jou te stromen en voel je dat je weer zachter wordt. De ergernissen die je had, zijn gaan liggen, je vuur kan weer branden.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Als je flirt, doe dit dan met gevoel en laat ook zien wat je bedoelingen zijn voordat je dingen er zomaar spontaan uitflapt. Weet dat je een goede uitstraling hebt vandaag.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij houdt niet zo van veranderingen maar als die ander jou kan overtuigen van iets goeds, zorgt dit dat jouw zinnen worden geprikkeld en kun jij het jezelf snel eigen maken.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Twijfel niet aan jezelf maar wees daarentegen ook niet te hard voor de anderen. Zorg dat er een goede balans is tussen deze zaken. Zorg dat je zacht en mild kunt blijven.


Steenbok
22 december tot 19 januari

De planeten lachen jou toe, maak hier gebruik van. Je ziet er nu goed uit en je weet nu ook je gevoelens onder woorden te brengen. Vier de liefde en je vriendschappen.

Stier
20 april tot 20 mei

App met iemand die je inspirerend vindt. Iemand waar je die klik voelt om verder mee te gaan dan een praatje. Zeker als single draag jij nu de goede signalen uit.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je kunt vandaag wat opvliegend zijn en gevoeliger voor de aandacht van anderen. Die spanning windt jou op. Hopelijk heb je iemand thuis bij wie je je kunt afreageren.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jouw verlangen naar harmonie in de relatiesfeer is op dit moment sterk. Probeer de zaken iets meer rationeel te benaderen. Soms is het voor een vis ook goed om even niet te emotioneel zijn.

Waterman
20 januari tot 18 februari

De week begint goed voor jou. Laat zien wat je in huis hebt en je kunt op veel gebieden mooie dingen voor elkaar krijgen. Zeker op het werkgebied of in je studie, grijp die kansen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Het liefst zou jij er vandaag met een geliefde nog even op uit gaan en spannende dingen doen. Vlucht niet voor akelige gevoelens maar ga ze aan want dan verdwijnen deze vanzelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good