Glamours daghoroscoop: woensdag 13 maart

Is het flirten of word je in de maling genomen?

Moon, Space, Celestial event, Astronomical object, Astronomy, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Het kriebelt in jou. De fysieke drang om iets te doen is groter dan de verplichtingen die je hebt. Wees voorzichtig. Breek in deze tijd geen dingen die je lief zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je moet los komen van je zorgen en overgevoeligheid. Ga met een stel vrienden erop uit. Creëer zodoende een fijne, onbekommerde avond.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Soms voel jij haarfijn aan wat voor signalen de ander uitstraalt en vandaag is er iemand die een dubbele uitstraling heeft. Is het flirten of word je in de maling genomen?

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je kunt wat ergernis hebben naar iemand die je lief hebt. Wees niet te kritisch in je bewoording naar die ander toe want dan verdwijnen de mooie gevoelens voor iets dat onbelangrijk is.

Ram
21 maart tot 19 april

Deze dag kun je als een dipje beschouwen, je kunt je onbegrepen voelen maar zorg dat je laat weten aan die ander wat eraan schort. Dat geef de anderen de kans om zich in jou in te leven.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je voelt een heel sterk verlangen naar die ander. Wees dus niet te afwachtend maar beklim de berg en toon je liefde zonder schaamte of verborgen 'lades'.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Je weet goed wat je wilt maar je hebt het vandaag nodig dat die ander zich intens betrokken voelt bij jou zodat je je seksueel helemaal kunt geven. Het gaat toch om vertrouwen.

Stier
20 april tot 20 mei

Vandaag zou wel eens een pittig dagje voor je kunnen worden. Het kost je moeite om jezelf en ook de ander te verduidelijken wat je nu precies wilt. Je voelt veel maar kunt het moeilijk richten.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Laat je niet van de wijs brengen als jouw geliefde iets anders wil dan jijzelf. Geef elkaar de ruimte om in eigen tempo bij elkaar te komen. Jouw driften zijn ietwat te ontvlambaar.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Dit zou wel eens een dagje kunnen worden waarin je onverwacht wordt aangevallen op dingen die al lang passé zijn. Laat het niet te veel binnen, het is niet van jou maar van de ander.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je moet overdag waarschijnlijk je verplichtingen nakomen. Iets waar je niet zoveel zin in hebt. Laat je vrienden weten dat je even moet afreageren en zorg dat je vanavond los kunt gaan.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Met jouw opmerkingen kun je vandaag wat kwetsend zijn. Niet elk grapje dat jij maakt, wordt door de ander begrepen. Soms kun je iets te rationeel overkomen, bedenk dat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good