Glamours daghoroscoop: vrijdag 15 maart

Zorg dat je vandaag onder de mensen bent

Gadget, Technology, Electronics, Electronic device, Smartphone, Games,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Voor jou is het goed om vandaag te sporten en om met iemand te sparren die jou geestelijk aan kan. Dit helpt jou om de draad en de richting te vinden die weer uitdagend en avontuurlijk is.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je moet vandaag wel zorgen dat het een leuke dag wordt. Maak het gezellig thuis en nodig mensen uit die bij jou horen. Leg ze lekker in de watten zoals alleen jij dat kan, Kreeft!

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Dit wordt een explosieve avond die of ontaardt in een geweldige vrijpartij of strandt in een heftige strijd met een ontlading van opgekropte woede. Zoek uit in jezelf wat er aan de hand is.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij houdt van debatteren en dat gaat je vandaag dan ook goed af. Check wel of jouw geliefde en/of vriendinnen er net zoveel zin in hebben als jij.

Ram
21 maart tot 19 april

Zorg dat je vandaag onder de mensen bent. Ga er op uit en voorkom dat je je afzondert en in je eentje gaat zitten piekeren. Ga uit en doe iets waar je misschien zelfs morgen spijt van hebt.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je kunt in de rol komen dat je iemand moet helpen die het moeilijk heeft. Zorg wel dat liefde en vriendschap gescheiden van elkaar blijven, het valt namelijk niet onder je werk.


Steenbok
22 december tot 19 januari

In de loop van de avond kan er een moment komen waarop jij jezelf tegenkomt en je af moet vragen hoe je met jouw seksualiteit omgaat. Ben je geremd of heb je je vrijheid gevonden.

Stier
20 april tot 20 mei

Het is een uitstekende avond om met al de charme die je in je hebt, de ander mee te nemen in de nacht.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij hebt zin in iets gevaarlijks, je wilt op de rand van wat kan balanceren. Jouw omgeving zou hierdoor behoorlijk verrast kunnen zijn. Soms moet een Tweeling maf kunnen doen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Vandaag kun jij je zeer goed voelen en je hebt er even geen boodschap aan wat anderen van jou vinden. Genieten van deze complete vrijheid is het devies. Maak er een feestje van vanavond.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Soms kun je erg twijfelen aan jezelf door jouw rol in de relatiesfeer. Maak van je hart geen moordkuil dus bespreek deze gevoelens. Het is niet erg om je gevoelige kant te laten zien.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij bent in een gevoelige bui en je kunt geneigd zijn om je te veel over te geven aan alles wat jou genot geeft. Blijf opletten. Val niet voor verkeerde mannen of anderen met kwade bedoelingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good