Glamours daghoroscoop: zaterdag 16 maart

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Technology, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Er komen voor jou nu drie zeer emotionele dagen aan. Tijdens deze dagen zul je ofwel veel betrokkenheid beleven of voelen dat anderen willen weten waar jij staat. Wees hierover niet te nonchalant.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je kunt vandaag sterk de wens voelen om zekerheid te krijgen van de ander over wat hij/zij voor jou voelt. Maak jezelf niet te klein en te onzeker. Blijf trouw aan je eigen trots en waardigheid.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Er kan wat onenigheid geweest zijn. Maar nu is de rust teruggekeerd en als het goed is weten jullie beiden weer waar je staat en wat je voor elkaar voelt en wilt betekenen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je kunt bijzondere gevoelens koesteren voor iemand in je vriendenkring. Wat is het? Liefde of een seksuele spanning die tussen jullie hangt? Is het de moeite waard om het te testen?

Ram
21 maart tot 19 april

De planeet van liefde staat niet zo gunstig voor jou. Zorg dat je je verlangens daarom tactisch uit. Je kunt wat te direct en misschien zelfs wel wat te lomp naar een ander zijn.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Kleur vandaag zelf in waar je zin in hebt en kom toe aan je eigen behoeften. Kortom ga vandaag eens voor je eigen verlangens. Vandaag hoef je even niemands probleem op te lossen.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Dit wordt een relaxed dagje. Maak tijd vrij om fijne dingen te doen. Gooi alle reserves van je af en wees excentriek.

Stier
20 april tot 20 mei

De planeten staan goed om jezelf te vernieuwen op liefdesgebied. Gooi oude, vervelende gewoontes van je af. Zoek naar je eigen verlangens, zekerheid en vind de balans hierin.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Zorg dat je in deze tijd niet te scherp bent. Je bruist van de energie maar je kunt soms te hard en fel zijn naar degene om wie je geeft. Zorg dat je je gevoelens rustig uitlegt.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Dit kan een dag worden waarop je zo af en toe in persoonlijke ruzietjes terechtkomt. Je kunt vandaag wat moeite hebben om flexibel te zijn. Wees je hiervan bewust en verstar niet.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je kunt het af en toe heerlijk vinden als die ander zegt wat je moet doen en zeker vandaag ligt die volgzame rol jou wel. Je weet zelf niet zo goed wat je met je tijd aan moet dus laat je leiden.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij bezit vandaag een mooie uitstraling. Je komt vriendelijk, innemend en sensueel over en reken maar dat je hier de aandacht mee kunt vangen als je dat wilt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good