Glamours daghoroscoop: dinsdag 19 maart

Op je werk of op straat zul je merken dat jouw uitstraling niet onopgemerkt blijft

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Gebruik je charme op de juiste wijze vandaag want als je iets op je werk voor elkaar moet krijgen, lukt dat je nu een stuk gemakkelijker. Je komt charmant en joviaal over.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Nodig je vrienden uit en maak er een gezellige avond van, want van alleen op de bank zitten, word je uiteindelijk ook niet blij. Of maak er een gezellige avond van samen met je lief.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Neem vanavond de tijd voor ontspanning door bijvoorbeeld te gaan sporten. Zorg dat je voldoende afstand neemt tot je verplichtingen, wees niet bereikbaar en zet je telefoon uit.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Vanavond mag je eens helemaal niks doen, maar de vraag is natuurlijk of jij dat wel kan met jouw ijverige karakter. Het mooiste zou zijn als een geliefde jou verwent.

Ram

21 maart tot 19 april

Je kunt je wat rot voelen en je hebt geen zin in die anderen waar het ogenschijnlijk goed mee gaat. Zorg dat je je ergernissen niet te veel op een felle manier uit.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Richt je energie niet alleen op de dingen die je moet doen, zorg ook dat je tijd over houdt om met vrienden en geliefden om te gaan. Je hebt iemand nodig om heel intiem mee te zijn.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Vanavond heb jij twee dingen nodig, aandacht en goede vrienden. Deze week was niet één groot feest en dat moet je er vanavond zelf maar van maken. Zoek een of je liefje op.

Stier
20 april tot 20 me

Dit kan een emotionele dag worden waarin je veel moet praten. Zorg dat je niet verstart maar ook door de ogen van de ander kunt blijven kijken. Anders kom je te koppig over.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Zorg dat je vandaag niet alleen bent maar ga iets gezelligs doen. Wie weet gebeuren er onverwachts toch nog hele leuke dingen. Zorg zelf voor een leuke avond.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Sport de spanning uit je lijf anders kun je te nerveus en gespannen zijn en ga je te veel in het negatieve denken. Zeker op je werk of studie kun jij je ergeren aan bepaalde dingen.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Op je werk of op straat zul je merken dat jouw uitstraling niet onopgemerkt blijft. Er hangt een zweem van erotiek en opwinding om jou heen. Een leuke tijd om hoofden op hol te brengen.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Je bent er sowieso goed in om een fijn sfeertje te bouwen maar haal zeker vandaag alles uit de kast om de persoon te verwennen op wie je indruk wilt maken. Vier de liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good