Glamours daghoroscoop: woensdag 20 maart

Je kunt vandaag wat fel zijn en iets te snel aangebrand reageren

Moon, Space, Celestial event, Astronomical object, Astronomy, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Ga de avond niet alleen doorbrengen. Nodig iemand uit en maak er met diegene een leuke avond van waarin veel gelachen kan worden. Hierdoor zal alles weer even onbelangrijk lijken.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij bent vandaag in staat om zelfs het meest levenloze levendig te maken. Er gaat iets enorm sensueels van jou uit dus maak hier gebruik van. Maak er een feestje van vandaag.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Jij bent in een echte kletsstemming en je vindt het leuk om nieuwe en uitdagende mensen te ontmoeten, dat voedt jouw creativiteit. Je hebt verstrooiing nodig.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij weet vandaag precies wat je moet zeggen om jouw dingen voor elkaar te krijgen. Zorg er wel voor dat je de ander niet te veel manipuleert. Ga voor je gestelde doelen.

Ram

21 maart tot 19 april

Voor jou is het een goede dag om met vrienden te gaan sporten en ondertussen op een speelse manier te praten over wat je dwarszit. Zodat je weer ruimte voor plezier kunt gaan voelen.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Je bent vandaag gevoelig voor de sferen van de mensen in je direct omgeving en dit maakt je toegankelijk voor een intiem gesprek. Zorg wel dat je je geen moeilijkheden op de hals haalt.

Steenbok

22 december tot 19 januari

Je kunt je wat alleen voelen, maar komt dat misschien doordat je het lastig vindt om echt te ontspannen zodat je weer open kunt worden? Huil even lekker uit bij je geliefde.

Stier
20 april tot 20 me

Je vrienden zijn graag bij je, vandaar dat je juist nu tijd voor hen moet maken. Dat zal je ego voeden en ‘t geeft het nodige plezier en afleiding van de zorgen of de probleempjes die er zijn.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je bent in een gevoelige bui. Denk niet langer na maar ga iets organiseren waarvan je weet dat het uiteindelijk goed voor jezelf is. Neem je levensrichting in eigen handen.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Je kunt vandaag wat fel zijn en iets te snel aangebrand reageren. Wees erop alert dat je niet onnodig ruzie maakt met de mensen om wie je geeft. Spui je ergernissen daar waar ze horen.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Je vrienden en familie zijn graag bij je, vandaar dat je juist nu tijd voor hen moet maken. Dit voedt je ego op een goede manier en daarbij worden de contacten inniger.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Je kunt vandaag enigszins de wereld door een roze bril zien en je bent er niet helemaal bij, blijf dus wel opletten. Wand jouw innemendheid kan ook jaloezie oproepen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good