Glamours daghoroscoop: vrijdag 22 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Ga met iemand die je beter wilt leren kennen een rustig avondje doorbrengen. Zorg dat er genoeg ruimte is voor werkelijke intimiteit waardoor je weet of die ander bij je past of niet.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Er is iemand die jou heimelijk begeert en jij voelt dat dondersgoed aan, maar wat je ermee doet is uiteindelijk jouw grote geheim. Zorg alleen dat je niets kapot maakt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Er stroomt een hele hoop liefde in jouw richting maar zorg dat je niet naast je schoenen gaat lopen en maak de juiste keuzes. Een opgeblazen Leeuw is voor niemand leuk.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Vannacht ben jij echt niet onschuldig. Jij wilt een sterke en intense seksuele beleving hebben waarin jij de dominante rol hebt en geen dienstbare Maagd hoeft te zijn, integendeel!

Ram

21 maart tot 19 april

Trek vanavond je dansschoenen aan en ga eropuit. Laat je voeten de taal spreken die er in je hart doorleefd wordt. Het vrije en frivole maakt dat je de juiste liefdes signalen uitstraalt.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Je zit lekker in je vel. Ga vanavond samen met je vriendinnen iets leuks ondernemen en laat je zachte kant aan de wereld zien. Zo kan er daarna tijd zijn voor echte liefde.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Vlei jezelf door je lekker op de bank te nestelen, verwen je met jouw lievelingseten en een goede film. Het weekend kan beginnen! Geniet van je vrijheid.

Stier
20 april tot 20 mei

Vanavond heb jij twee dingen nodig, aandacht en goede vrienden. Deze week was niet één groot feest en dat moet je er vanavond zelf maar van maken. Zoek een of je liefje op.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Voor jou is het een aangename tijd in de liefde. Je weet hoe je de wereld om je heen in de ban houdt, dit kan een bijzondere avond worden waarin je veel aandacht kunt krijgen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je voelt een tinteling van opwinding door je heengaan en je weet wie je wilt en bovendien ook hoe. Dus sla toe en wees niet verlegen. Verleid die ander met jouw magische krachten.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Jij verlangt hartstochtelijk naar liefde. Je wilt vastgehouden worden, zachte lieve woordjes in je oor horen fluisteren. Als je geen lief hebt, wie kun je dan bellen om de avond mee te delen?

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Jij kunt een sterke behoefte hebben aan intimiteit, maar als je voor een onenightstand gaat, moet je natuurlijk wel goed opletten. Je kunt nu verkeerde keuzes maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good