Glamours daghoroscoop: zaterdag 23 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben vandaag?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jij bent in een ondeugende stemming dus bedenk iets geks waar je vanavond goed mee voor de dag kunt komen. Jij wilt de boel op stelten zetten en even lekker uit de ban springen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je hebt vandaag behoefte aan een wilde avond waarin jij je uit kunt leven en niet zozeer anderen hoeft te behagen. Geef gewoonweg toe aan je verlangens. Zorg voor je zelf!

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt je wat geremd voelen vandaag maar als je je eenmaal laat gaan dan weet jij als een geweldige tovenaar de ander te bespelen. Het is een dag om met je liefje te spelen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Ga lekker feest vieren vandaag en omring je met mensen om wie je geeft en van wie jij weet dat ze jou goedgezind zijn. Het doet je goed als je geen plichten voelt.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij verlangt hartstochtelijk naar liefde, je wilt zachte lieve woordjes in je oren horen fluisteren. Wie kun je bellen om de avond mee te delen? Of heb je al een liefje?

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jouw verlangen naar liefde is groot vandaag, durf dit te tonen. Je bent vanavond zeer goed in staat om je gevoelens onder woorden te brengen. Dit kan heel verleidelijk over komen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Zorg dat je, als je single bent, samen met een goede vriendin er even tussenuit kunt gaan zodat je in een heel andere stad een nieuwe liefdesvlam kunt ontmoeten.

Stier
20 april tot 20 mei

Doe het lekker rustig aan vandaag en zorg dat je vanavond in de juiste stemming bent om te gaan stappen. Vandaag is geen dag om in de avond om alleen te willen zijn.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Laat de liefdesgodin in jou los en kleed je zo mooi mogelijk. Ga met hen die je vertrouwt er op uit want zo gunstig als vandaag, is het niet altijd in de liefdessfeer.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij hebt het nodig om verwend te worden. Je verlangt naar een sterke arm om je heen die jou het gevoel geeft dat alles wel weer op zijn pootjes terechtkomt. Zorg dat je liefje jou begrijpt.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Voor jou breekt er een fijne tijd aan waarin je zult zien dat je meer gezien wordt door anderen en dat je hot bent. Geniet hier met volle teugen van, dit feest duurt nog een weekje.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Ga vandaag eerst eens goed sporten zodat je de rest van de dag heerlijk ontspannen bent en in de avond als een afgetrainde godin ronddanst om je je geliefde te verleiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good